donderdag 18 juli 2024
spot_img

Bussen vanuit Andijk naar Kippebillen Strandparty 2018

Dit jaar rijden er voor het eerst bussen tussen Andijk (Dorpshuis Centrum) en Kippebillen Strandparty, het gezelligste strandfeest van Westfriesland! Het evenement zal dit jaar plaatsvinden op: zaterdag 30 juni 2018, vanaf 20.00 uur.
Met de vaste ingrediënten creëert Kippebillen Strandparty al meer dan 40 jaar voor jong en oud een muzikaal strandfeest. Dit jaar is er livemuziek van coverband 8-PM, een enthousiaste jonge band met een herkenbaar en swingend repertoire. Tevens zal DJ Dolphin zorgen voor de muzikale omlijsting van de avond.
Het evenement vindt wederom plaats nabij de Vluchthaven van Wijdenes, prachtig gelegen aan het IJsselmeer. Zoals altijd is er weer een groot en gezellig kampvuur. Ook is er een grote bar waar de vele vrijwilligers graag een drankje inschenken. En uiteraard liggen de traditionele ‘kippebillen’ ook weer op de barbecue!
Door de inzet van alle vrijwilligers en sponsoren is Kippenbillen Strandparty in 2018 ook weer voor jong en oud gratis toegankelijk. Om het feestgangers vanuit de hele regio makkelijk te maken rijden er vanuit diverse dorpen in Westfriesland bussen van en naar de Vluchthaven in Wijdenes. Check de Facebookpagina van Kippebillen Strandparty of www.kippebillen.nl voor meer informatie en de busroutes!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen