woensdag 17 juli 2024
spot_img

Café de Paus Talentshow voor werving nieuw personeel

Vrijdag 15 april organiseert Café de Paus een Talentshow om mensen in aanraking te laten komen met het mooie horecavak. Tijdens een vooral heel gezellige avond, kunnen deelnemers in teams op een speelse en ongedwongen manier ervaren hoe het is om te werken bij Café de Paus.

Vast contract voor de winnaar
Iedereen is welkom en de gezelligheid zal centraal staan. “Het winnende team? Dat wordt beloond met een vast contract voor onbepaalde tijd” grapt René. Dát zullen de drie broers niet doen, al zouden ze wel graag willen. “Het begint drukker dan ooit te worden, dus we kunnen wel wat extra handjes gebruiken. We hopen dat we tijdens deze avond nieuwe mensen enthousiast kunnen maken voor het mooie horecavak. Bijvoorbeeld jongeren voor in het café, maar zeker ook dames en heren met wat meer (levens)ervaring voor de bediening in de zalen.”

Bier en bitterballen
Er staat de deelnemers een breed scala aan activiteiten te wachten. Uiteraard worden pogingen gedaan om zelf het perfecte biertje te tappen, maar ze gaan bijvoorbeeld ook tafels indekken en een heerlijke bittergarnituur bereiden. Om de sfeer te verhogen, mogen de deelnemers ook zelf muziek aanzetten om de gasten op de dansvloer te krijgen.

Deelnemers kunnen zich in teams van 3 of 4 personen aanmelden via info@cafedepaus.nl
Graag tot ziens!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen