donderdag 13 juni 2024
spot_img

Camping Creaties Schitteren op Huttendorp Andijk

Op 31 augustus was het zover: bijna 280 opgewonden kinderen sloten hun zomervakantie af op het befaamde Huttendorp in Andijk. Dit jaarlijkse evenement biedt kinderen de kans om onder het toeziend oog van deskundige vrijwilligers hun eigen hutten te bouwen. Het thema van dit jaar? “Op de camping.” Na twee dagen hard werken stonden er maar liefst 30 prachtige hutten te schitteren.
Zelfs de regen kon de pret niet bederven. Op donderdag, na de officiële opening door Haas, de campingbaas, werd er ijverig gewerkt aan de fundamenten van wat later zou worden omgetoverd tot caravans, tenten en zelfs snackbarhutten.

Op vrijdag zetten de kinderen hun inspanningen voort om hun hutten klaar te stomen voor de jury. Vooral de bovenbouw had het zwaar: zij moesten hun hutten ook nog slaapklaar maken voor een nacht in hun eigen creatie.
Het was ook dit jaar een genoegen om de deuren open te zetten voor het publiek. Iedereen die nieuwsgierig was, werd hartelijk verwelkomd. Tijdens de drukke open avond vond de prijsuitreiking plaats, waar de mooiste hutten in de onderbouw, middenbouw en bovenbouw werden beloond met prijzen.
Na de open avond stonden de kinderen van de bovenbouw te popelen om naar zwembad De Weid te gaan voor een verfrissende duik. Na de nacht in hun hutten was er op zaterdag nog volop speelplezier voor de overgebleven kinderen van de bovenbouw maar natuurlijk ook voor de kinderen van de onder en middenbouw. Met de hulp van talloze vrijwilligers was het veld aan het eind van de middag weer helemaal leeg, alsof er niets gebeurd was.

Onze oprechte dank gaat uit naar alle sponsors en vrijwilligers voor hun toewijding en bijdrage aan dit fantastische evenement. We hopen iedereen volgend jaar weer te mogen verwelkomen bij een gloednieuwe editie van Huttendorp Andijk. Tot dan!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen