vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Camping Dijk & Meer in Andijk

Beste lezer,
Wat fijn dat we hier de gelegenheid krijgen om ons te kunnen voorstellen!

Wij zijn Chris, Marieke en Teun en wij huren vanaf dit jaar de ruime camping in de proefpolder. Al langer bestond bij ons de behoefte om meer tijd buiten te besteden; naast de tijd die we binnen besteden aan werk en gezin. En toen kwam deze camping toevallig op ons pad. Na één bezoek aan deze plek met haar groene plekken en volwassen bomen en struiken, was er geen twijfel meer te bekennen: dit wilden we! Voor ons was het een droom die werkelijkheid kon worden.

En nu is het bijna zover. Over enkele dagen gaan we open. We hebben dat wat er is zoveel mogelijk in ere hersteld. De plekken en de natuur hebben meer ruimte gekregen. Zo hebben we 50 kampeerplekken ingericht als parkeerplaats zodat de camping autovrij kan zijn.

We willen in de komende jaren samen met onze gasten de camping tot een vrijplaats ontwikkelen met een speciale sfeer; waar mensen los kunnen komen van de hectiek van alledag. Een leven dicht bij jezelf, met elkaar en weinig ‘spullen’. Je hoeft als onze gast niks te doen, je kan heerlijk even in je nothingbox zitten. Vrij van verplichtingen en onbezorgd genieten van je plek.

Voor de komende jaren hebben we al wat wilde ideeën, zoals een modderbad, het bouwen van hutten, vlotten en Tiny Huisjes op wielen. Het uitnodigen van verhalenvertellers, muzikanten en kenners op het gebied van circulaire bouwen en overleven buiten. Maar niets staat vast en we hebben nog lang niet alles ge- en bedacht dus jouw hulp, ideeën en ervaringen zijn voor ons heel waardevol.

Je bent welkom!
Kijk voor meer informatie op onze website campingdijkenmeer.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen