dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Cantabile Boekenmarkt

Op 19 september 2020 organiseert Cantabile voor de 2e keer een grote boekenmarkt in Dorpshuis Cultura in Andijk. Er worden niet alleen boeken verkocht maar ook platen, cd’s, dvd’s en puzzels. Er is weer een verloting met prachtige prijzen, allemaal t.b.v. Cantabile.

De organisatie kan dit keer niet het draaiboek van vorig jaar gebruiken in verband met de corona maatregelen. Er is flink nagedacht over hoe we de boekenmarkt veilig kunnen later verlopen. Zoals een verplichte looprichting, afstand bewaren, ventilatie enz. Als iedereen zich aan de regels houdt zal het weer een mooie middag voor Catabile zijn.

De opbrengst wordt o.a. gebruikt om nieuwe muziek aan te schaffen. Kom gezellig kijken en misschien zit er wat voor je bij.
Popkoor Cantabile bestaat inmiddels 28 jaar en bestaat uit 60 leden. Het koor zingt poprepertoire in de ruimste zin van het woord en is momenteel bezig om een concert voor te bereiden waarin reclame liedjes centraal staan. Helaas door de Corona maatregelen kunnen we geen datum vastleggen voor een concert.
We repeteren op vrijdagavond van 19.30-21.30 uur in Cultura. Wilt u eens een repetitie bijwonen, bent u van harte welkom.
Boekenmarkt 19 september 2020. Open om 13.00 uur.
Cultura Andijk, Kleingouw 112.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen