maandag 24 juni 2024
spot_img

Caroline Groot wereldkampioen!

Caroline Groot is op de WK Para-baanwielrennen in Rio de Janeiro wereldkampioen geworden op de 500m! Zij stuurde ons dit bericht: “Echt niet te geloven, ik reed een dik pr in een tijd van 36.575. Het wereldrecord staat op 36.0 en ik moest als 2e rijden dus ik had verwacht dat er ondanks mijn goede tijd nog wel wat dames onder mij door zouden komen. Zeker de huidige wereldrecordhoudster en paralympisch kampioen maar ook haar lukte het uiteindelijk niet! Het is niet te bevatten en te geloven wat er vandaag gebeurd is, maar buiten alle verwachtingen om heb ik de regenboogtrui gewonnen op mijn debuut op het WK! Mooier kan niet!

Ik rij zaterdag nog de 3 km en de scratch, ik ben heel benieuwd wat ik daar kan doen”!

Groetjes Caroline

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen