maandag 24 juni 2024
spot_img

Caroline Groot wint 2x goud!

Na een goed NK teamsprint te hebben gereden met Pheadra 2 weken terug ben ik afgelopen week naar de World Cup in Manchester geweest. Ik ging hier zonder verwachtingen in want dit was de eerste keer dat ik deze onderdelen zou rijden. Het was vooral voor de ervaring en om te kijken waar ik stond tegenover de concurrentie uit het buitenland. Het ging eigenlijk verrassend goed! Op de eerste wedstrijd dag heb ik het goud
gepakt op de 500 m, en de tweede dag heb ik ook de 3 km gewonnen! Bij de 3 km had ik in de kwalificatie al een hele mooie tijd ten opzichte van het wereldrecord maar in de finale kwam ik er nog dichterbij!
Later op de dag reed ik nog de scratch race maar mijn benen waren zo op dat 3 keer goud er niet inzat, wel haalde ik hier een mooie 2e plek achter een Britse dame die echt te sterk voor me was.

Al met al een erg mooie week !!

Verslag: Caroline Groot

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen