Foto aangeleverd

Vanaf 1 september 2022 kun je weer meedoen met een nieuw seizoen Chakra Yoga met Nicolette in Dorpshuis Centrum, Andijk. Je hebt de keuze uit yogales op woensdagochtend of op donderdagavond.

Chakra Yoga is een ontspannen vorm van yoga. Door middel van o.a. yoga houdingen, ontspanningsoefeningen, mantra’s en visualisaties werk je aan de belangrijkste energiepunten (chakra’s) in je lichaam. Daardoor gaat je energie beter stromen, kom je dichter bij je gevoel en raakt je systeem meer in balans. Hierdoor voel je je prettiger, zowel geestelijk als lichamelijk. De nadruk ligt op de energiepunten maar we werken ook regelmatig aan een bepaald thema in de les zoals bijvoorbeeld: de rug, de maan, gedachtenkracht.
De lessen kunnen gevolgd worden door iedereen. Er is geen ervaring nodig. Kom op een rustige manier lekker bewegen en ontspannen en breng je lichaam en geest in balans. Je bepaalt zelf de diepgang in de houdingen. Je volgt je eigen gevoel. Alles mag, niets moet. Gun jezelf ook een uur genieten en ontspannen door middel van yoga. De lessen vinden plaats in gemoedelijke sfeer. Iedereen is welkom. Meldt je direct aan of neem eerst een gratis proefles.
De lessen zijn woensdag ochtend van 9.00 tot 10.00 uur en donderdag avond van 19.30 tot 20.30 uur in Dorpshuis Centrum, Andijk.

Meer informatie vindt je op de website www.enjoylife.life.

Aanmelding via de website of mail naar Chakrayoga7@gmail.com.