donderdag 13 juni 2024
spot_img

Club van 50 ondersteunt weer Sporting Andijk

In deze moeilijke tijd waar de vereniging Sporting Andijk geheel geen inkomsten heeft is de ‘‘club van 50’’ van Sporting van groot belang voor de vereniging. Begonnen met een bijdrage van 100,00 gulden en in 2002 verandert in € 50,00 per lid per jaar.

Wat doet “de Club van 50”? Jaarlijks steekt de club ruim zo’n tienduizend Euro in activiteiten en in aankoop van materialen. Hiermee ondersteunen zij alle takken van sport die Sporting Andijk heeft. Te weten Voetbal, Korfbal, Handbal en Zaalvoetbal. Het meeste geld gaat naar de jeugd.

“De club van 50” is een club die volledig los staat van de sportclub en de leden beslissen zelf waar het geld aan wordt besteed. De kommissies van de vereniging kunnen jaarlijks (in maart) hun wensen opgeven aan het bestuur. Het bestuur doet een voorstel aan de ledenvergadering en die beslist.

Door geen kantine-inkomsten en geen activiteiten i.v.m. het Corona-virus zijn aankoop van verschillende materialen en activiteiten financieel niet meer mogelijk maar door de schenking van de club van 50 worden deze mogelijk gemaakt.

De club van 50 voorziet in een behoefte “Wij ondersteunen de vereniging door geld te steken in zaken waar het bestuur de middelen eigenlijk niet voor heeft. Zoals alle verenigingen moet ook Sporting Andijk de touwtjes aan elkaar zien te knopen, dan is het goed dat er geld beschikbaar komt uit de hoek van verenigingsmensen.

Ook dit jaar wordt er weer flinke bedragen uitgekeerd voor materiaal en trainer-scheidsrechter cursussen.

Ook investeringen, die de totale vereniging ten goede komen, worden gedaan b.v. de onderhoudsgroep krijgt ieder jaar weer een bijdrage om verschillende onderhoudsklussen te doen
Sporting Andijk heeft op het ogenblik 175 leden en is nog steeds op zoek naar nieuwe leden en het doel is in 2021 de 200 leden te bereiken.

Iedereen kan lid worden van “de club van 50 “en ook zien we graag dat meer jongeren zich bij onze club aanmelden. Ook teams en bedrijven kunnen zich aanmelden om voor maar € 50,00 per jaar om dit alles mogelijk te maken. Daarmee krijgen zij, en ook wij, het voldane gevoel dat je echt iets betekent voor de jeugd van Sporting Andijk én voor de club als geheel.
U kunt zich opgeven bij één van onze bestuursleden!
Bestuur: George Douma, Wendy Vertelman, Conny de Wit, Heidi Veninga-Wierstra, Bertus Daleman, Rob Beek en Arnold Vriend tel: 591963

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen