maandag 22 april 2024
spot_img

Collectanten gezocht

Epilepsie verstoort levens. Daarom gaan duizenden collectanten tijdens de collecteweek van EpilepsieNL (7 t/m 12 juni) de deuren langs om geld in te zamelen. Met de opbrengsten kan wetenschappelijk onderzoek van start gaan. En jij kunt helpen! Word collectant. Ga naar epilepsie.nl/collectant en sluit je aan.

Ook meedoen?
De collecteweek is van 7 t/m 12 juni, en we kunnen alle hulp in Andijk gebruiken. Meld jij je ook aan als collectant? Trommel je vrienden op, ga naar epilepsie.nl/collectant en meld je aan. Met iedere deur die je langsgaat, breng je de oplossing voor epilepsie weer wat dichterbij.

Over epilepsie
Epilepsie verstoort levens. Van 200.000 mensen in Nederland. Tijdens het boodschappen doen, klussen of onderweg naar je werk. Voor sommigen iedere dag, voor anderen eens per jaar. Maar altijd onverwacht. En het kan ons allemaal overkomen, in elke fase van het leven. Soms met een duidelijke oorzaak, zoals een ongeluk of een hersenbloeding, vaker zonder duidelijke aanleiding. Daarom is EpilepsieNL er.

Dit doet EpilepsieNL
De inkomsten uit de collecteweek worden gebruikt voor het financieren van onderzoek, zodat er voor iedereen een behandeling komt en epilepsie in de toekomst te genezen is. Daarnaast zorgen we voor een beter leven met epilepsie. Bijvoorbeeld door voorlichting te geven, lotgenoten samen te brengen en op te komen voor mensen met epilepsie en hun naasten.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen