dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Collectanten Nierstichting in Andijk halen 2455 euro op tijdens collecteweek

Ruim 60.000 vrijwilligers collecteerden van 16 tot en met 22 september in heel Nederland tijdens de collecteweek van de Nierstichting. In Andijk bracht dat zo’n 2455 euro op. De Nierstichting zet alles op alles om nierziekten te kunnen genezen.

De opbrengst uit de collecte helpt om deze ultieme droom voor nierpatiënten te realiseren. En dat is hard nodig, want jaarlijks overlijdt 1 op de 6 dialysepatiënten.

Leven terug geven
Donaties zijn de enige bron van inkomsten van de Nierstichting, die geen structurele subsidie ontvangt van de overheid. “De collecte is essentieel voor het werk van de Nierstichting”, benadrukt Annemarie Nierop, collectecoördinator van de Nierstichting in Andijk. “Wij bedanken alle collectanten dan ook hartelijk voor hun vrijwillige inzet en donateurs voor hun steun. En zijn ontzettend blij met deze opbrengst. Want elke bijdrage helpt om nierpatiënten hun leven terug te geven.”

Collectant gemist?
Wie de collectant van de Nierstichting is misgelopen, kan alsnog een donatie doen op www.nierstichting.nl. Doneer en help mee om nierziekten te genezen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen