maandag 15 juli 2024
spot_img

Collectanten Nierstichting in Andijk halen 2612,85 op tijdens collecteweek

Ruim 40.000 vrijwilligers collecteerden van 19 tot en met 25 september in heel Nederland tijdens de collecteweek van de Nierstichting. In Andijk bracht dat zo’n 2612,85 euro op, een prachtig bedrag! En dan zijn er ook nog bedragen via de QR code overgemaakt.Je ziet het niet meteen, maar kinderen met een nierziekten hebben het zwaar. Alle bijdragen helpen om ervoor te zorgen dat we nierziekten kunnen genezen zodat kinderen met een nierziekte weer mee kunnen doen.

Collectanten essentieel
“Samen kunnen we ervoor zorgen dat kinderen met een nierziekte weer mee kunnen doen. Door er aandacht voor te vragen en door meer onderzoek te doen. De Nierstichting krijgt geen structurele financiële steun van de overheid en is afhankelijk van giften en donaties. “De inkomsten uit de collecteweek zijn dan ook erg belangrijk voor de Nierstichting”, benadrukt Annemarie Nierop, Nierstichting collectecoördinator in Andijk . Wij bedanken alle collectanten dan ook hartelijk voor hun vrijwillige inzet en donateurs voor hun steun. En zijn ontzettend blij met deze opbrengst.”

Collectant gemist?
Wie de collectant van de Nierstichting is misgelopen, kan alsnog een donatie doen op https://nierstichting.nl/. Doneer en help mee zodat kinderen met een nierziekte weer mee kunnen doen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen