dinsdag 16 april 2024
spot_img

Collecte Longfonds

Volgende week, van 17 t/m 22 mei gaan de collectanten voor het Longfonds weer op pad.

We zijn nog op zoek naar collectanten.
Steun het Longfonds in de strijd tegen longziekten en geef je op als collectant via longfonds.nl/collecte. Je kunt ervoor kiezen met de collectebus langs de deuren of te collecteren met je smartphone.

Collecteren aan de deur gaat volgens de coronarichtlijnen van het RIVM, veilig op anderhalve meter afstand. Het kost je maximaal twee uurtjes van je tijd en is meestal in je eigen buurt.
Ga je liever niet met de collectebus langs de deur? Geef je dan op als digitaal collectant via longfonds.nl/collecte en collecteer met je smartphone. Vóór aanvang van de collecteweek ontvang je een sms waarmee je toegang krijgt tot je persoonlijke online collectepagina. Vanuit jouw collectepagina kun je heel eenvoudig en snel berichtjes met een geefvraag sturen via social media, WhatsApp of e-mail.

Over Longfonds
Ademhalen. Het lijkt zo gewoon, maar voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte is vrij ademen niet vanzelfsprekend. Longfonds gelooft dat we samen longziekten de wereld uit kunnen helpen. Daarom jagen we wetenschappelijke doorbraken aan en zetten we ons in voor de beste zorg. We willen dat iedereen op een gezonde manier in gezonde lucht kan leven. Zo werken we met jou aan een wereld waarin we vrij kunnen ademen.

Geef adem.
Samen met Longfonds.

Wil je meer weten over de collecte of je opgeven als collectant? Ga naar longfonds.nl/collecte.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen