dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Collecteer voor de Brandwonden Stichting en vertel zijn verhaal

De Brandwonden Stichting zoekt samen met Sem collectanten voor de collecteweek van 8 tot en met 14 oktober 2023. Collecte lopen is gemakkelijk en kost maar een paar uurtjes van uw tijd. De collecte in uw woonplaats wordt georganiseerd door gedreven collecteorganisatoren. Zij geven u en andere collectevrijwilligers ook praktische ondersteuning. Er worden nog collectanten gezocht in Andijk. Mogen wij dit jaar op u rekenen als collectant voor de Brandwonden Stichting?
Elk jaar zetten circa 55.000 vrijwilligers zich in om tijdens de collecteweek geld in te zamelen voor een belangrijk doel: een littekenvrije toekomst! De inzet van vrijwilligers is hierbij onmisbaar. Voor ons werk zijn we volledig afhankelijk van giften. Alleen met de steun van donateurs kunnen we (na)zorg voor mensen met brandwonden, preventie, en wetenschappelijk onderzoek realiseren.

Zet uw beste beentje voor!
Collecteren is bovendien ook erg leuk, kost slechts 2 uur van uw tijd en het kan gewoon bij u in de buurt. U hebt bijzondere ontmoetingen, hoort persoonlijke verhalen en hebt zelf natuurlijk ook een verhaal om te delen.

Het verhaal van Sem
Sem is vier jaar als hij ernstige brandwonden oploopt door een ongeluk met frituurvet. Hij verbrandde over 43% van zijn lichaam, wat heel erg veel is voor een kindje van deze leeftijd. Een rollercoaster van emoties volgde. De ziekenhuisperiode was enorm zwaar voor Sem en de rest van het gezin. Inmiddels is Sem vijftien jaar en heeft hij leren leven met zijn littekens, maar de nazorg voor kinderen zoals Sem blijft van wezenlijk belang. Daarom zet hij zich samen met zijn vader Gert in voor de strijd tegen littekens! Helpt u dit jaar mee?

Meld u vandaag nog aan!
Wilt u zich net als Sem inzetten voor het werk van de Brandwonden Stichting?
Meld u zich vandaag nog aan bij ons collecteteam via 0251-275555 of kijk op https://brandwondenstichting.nl/word-vrijwilliger/ of bel de collecte-coordinator Andijk: Melly Oitzl 06 542 586 50.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen