woensdag 19 juni 2024
spot_img

Collecteweek EpilepsieNL 6 juni tot 11 juni

In de week van 6 tot 11 juni gaan duizenden vrijwilligers op pad om te collecteren voor EpilepsieNL. Daarnaast wordt er ook online gecollecteerd. Met de opbrengst van de collecteweek helpt EpilepsieNL mensen met epilepsie. En jij kunt helpen.

Epilepsie verstoort levens
200.000 mensen in Nederland die direct worden geraakt en ruim een miljoen mensen met een partner, ouder, kind, broer of zus. Hun leven kan op ieder moment verstoord worden door een epileptische aanval. 30% van de mensen wordt niet aanvalsvrij – zelfs niet met medicijnen – en daarom zetten de collectanten van EpilepsieNL zich hard in op de oplossing dichterbij te brengen.

Onderzoek is nodig
Epilepsie is nog niet te genezen. Daarom zijn onderzoekers op zoek naar de oplossing. Dankzij de collectanten van EpilepsieNL kunnen ze blijven zoeken, zodat in de toekomst niemand meer last heeft van deze verstorende aanvallen. Want een aanval komt altijd onverwachts. En het kan ons allemaal overkomen, in elke fase van het leven. Soms met een duidelijke oorzaak, zoals een ongeluk of een hersenbloeding, vaker zonder duidelijke aanleiding.

Collecteren: online en langs de deuren
De inkomsten uit de collecteweek worden gebruikt voor het financieren van onderzoek en een beter leven met epilepsie. Wil jij hier ook aan bijdragen en ga jij samen met ons in de aanval? Maak dan een online collectebus aan via epilepsie.digicollect.nl. Binnen twee minuten geregeld.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen