dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Concert Excelsior: Good to ‘sea’ you again!

December 2019, het laatste concert wat onder normale omstandigheden georganiseerd kon worden door Excelsior. En toen kwam Covid-19. Een vreemde tijd brak aan met Lock-downs, geen repetities, online bijeenkomsten in de vorm van pubquizen. December 2021, er was weer wat mogelijk. Excelsior kon zelfs het Winterconcert houden met de maatregelen die toen golden. Door de anderhalve meter maatregel konden er wel slechts 50 mensen plaats nemen in Cultura.

En dan nu kan er eindelijk weer een ‘normaal’ concert gegeven worden. In het voorjaar altijd het Themaconcert en wel op zaterdag 19 maart in Cultura.

De avond zal in het teken staan van: terugkomen, zee en sterrenbeelden. Terug naar normaal met mooie muziek.
Muziekstukken over de zee zoals ‘De Zilvervloot’ – bekend van de verovering ervan door Piet Hein in 1628 en ‘Michiel Adriaenszoon’ – één van de bekendste zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis. Maar ook over sterrenbeelden: ‘Cassiopeia’ – sterrenbeeld aan de noordelijke hemel en ‘Aldebaran’ – een ster in het sterrenbeeld Stier.

Zaterdagavond 19 maart in Cultura, aanvang 20.00 uur. Toegang is voor Vrienden € 5,00 (max. 2 kaarten), Reguliere kaarten kosten € 7,50.
De voorverkoop is reeds gestart via de website: excelsior-andijk.nl. Ook ’s avonds aan de zaal zijn kaarten verkrijgbaar.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen