maandag 24 juni 2024
spot_img

Concert Voices of Refugees

Muziek verbindt en verbroedert
De muziekscholen StedeBroec en Oostelijk West-Friesland, in samenwerking met Vluchte-lingenwerk en de 4 gemeenten, Stede Broec, Enkhuizen, Drechterland en Medemblik, nodigen u uit voor het concert “Voices of refugees”. Het concert vindt plaats op zaterdag 22 september om 16:00 uur.

Het koor Voices of Refugees uit Wenen zal tijdens dit concert optreden. Voorafgaand aan het concert – om 14:00 uur – is er een workshop waarin een meerstemmig muziekstuk wordt ingestudeerd met vluchtelingen uit West-Friesland die zich hiervoor hebben opgegeven. U kunt ook meedoen aan de workshop. U kunt zich hiervoor voorafgaand aan de workshop opgeven. Tijdens het concert wordt dit lied ten gehore gebracht.

Alle vluchtelingen die zich op dit moment in West-Friesland bevinden, zijn door de gemeenten middels een brief uitgenodigd

Kerem Sezen is de dirigent van Voices of Refugees. Hij reisde veel rond en kwam erachter dat mensen allemaal hetzelfde zijn “in wezen”. Maar ben je op de juiste tijd op de juiste plaats? Zijn motto is: “Zing samen, bereik doelen en geluk samen”

Aan het concert werken mee: docenten van de muziekscholen, Hale Bopp 4 (close harmony kwartet), koorleden uit West-Friesland, M-2 Light, Licht en Geluid, en vele vrijwilligers.

Plaats: Gereformeerde kerk, Middenweg 4, 1619 BN Andijk
Datum: 22 september 2018
Tijd: aanvang workshop 14:00 uur
Tijd: aanvang concert 16:00 uur

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen