dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Creëer je eigen werkplek in de tuin!

“Werk thuis, tenzij het niet anders kan”. Dat is de oproep van het kabinet. En daar geven we met z’n allen gehoor aan. Niet zomaar werken in je huis aan de keukentafel maar in een eigen tuinkantoor. Je loopt naar je tuinverblijf en trekt de deur achter je dicht. Je werkdag kan beginnen!

Ook niet iedereen heeft de mogelijkheid om een kantoor in huis te creëren. Soms is een huis daar simpelweg niet geschikt voor, bijvoorbeeld vanwege ruimtegebrek of omdat het er te rumoerig is. Je kunt namelijk ook een tuinverblijf als kantoor inrichten!
Met een tuinverblijf als kantoor heb je alle voordelen van het thuiswerken, zoals de kortere reistijd. Tegelijkertijd heb je ook de voordelen van buiten de deur werken, namelijk dat je in alle rust je werk kunt doen en in het weekend niet steeds met je werkplek geconfronteerd hoeft te worden. Dit gaat natuurlijk nog beter als je binnen in het tuinverblijf een fijne werkplek creëert.

De stoere en robuuste Acacia tafel. Foto aangeleverd

Ga dan voor een stoere en robuuste Acacia tafel met een blad van 50mm dik. De tafel is handgemaakt en dus elk artikel is uniek. Je heb de keuze uit diverse modellen stalen poten om de tafel helemaal naar eigen smaak af te maken. De diverse modellen en maten zijn uit voorraad leverbaar! De keuze is reuze!
Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en gelukkig kun je je tuinverblijf daar volledig op laten aansluiten. Er is bijna niets moeilijker dan keuzes maken als er zoveel moois is om uit te kiezen. Onze medewerkers staan telefonisch voor je klaar met een goed en eerlijk advies. Zo kom je bij Bakker altijd tot het beste en mooiste resultaat!

Dus bel 0228-563 968 of kijk op bakkerdehouthandel.nl
voor meer inspiratie en de mogelijkheden.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen