woensdag 17 juli 2024
spot_img

Crowdfunding mindervalidetrap gaat van start!

De afgelopen jaren is De Weid steeds leuker geworden voor bijna iedereen; glijbaan, peutertuin, nestschommel, airtrampoline en meer. Dit seizoen maken we werk van een andere lang gekoesterde wens; ook voor (tijdelijk) minder mobiele mensen het zwemmen mogelijk maken! Daarvoor moet een speciale zwembadtrap worden aangeschaft. Daarbij is jullie hulp nodig! Doneer een bedrag, klein of groot, via www.deweid.nl of via facebook/instagram. Jouw donatie maakt het verschil!

Brandweer in De Weid
Toch even schrikken; de brandweer bij het zwembad. Maar gelukkig ging het vorige week om een geplande oefening en niet om een incident. Bijtende stoffen, zwavelzuur, chloor; er kan veel meer gebeuren dan alleen brand. Fijn idee dat de brandweer van Andijk paraat is!

Brandweer Andijk. Foto’s aangeleverd

30 april weer buiten zwemmen!
Nog maar anderhalve maand en dan start er weer een heerlijk seizoen buiten zwemmen! Op 9 april is de schoonmaakdag van 10.00 tot 14.00 uur. Helpt u weer mee om de kleedkamers, tafels en stoelen, de douches, speeltoestellen en dergelijke schoon te maken? Uw hulp is van harte welkom!

Vrijwilligers gezocht
Vindt u het leuk om een paar keer in het seizoen de kiosk de bemannen of bevrouwen? Niet moeilijk en in een positieve sfeer de gemeenschap helpen? U bent van harte welkom! Mail bij belangstelling even aan info@deweid.nl. Bedankt!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen