maandag 15 juli 2024
spot_img

Cursussen Nordic Walking – Trainingen Sportief Wandelen – Beweeg Mee

In het Streekbos – Egboetswater – Hoorn – Wognum – Hoogkarspel

Sportief Wandelen is duidelijk anders dan een stukje wandelen. Het is voor iedereen die aan fitheid wil werken de ideale activiteit. Door de begeleiding en het tempo waarin de deelnemers lopen biedt het net iets meer dan het ‘gewone wandelen’. Halverwege worden er lichamelijke oefeningen gedaan. Sportief Wandelen betekent stevig doorwandelen in een tempo rond de 5 tot 6 kilometer per uur. Er moet nog altijd adem overblijven om een gesprekje te voeren. Bij een lidmaatschap mag u aan alle wandeltrainingen meedoen in het Egboetswater, Streekbos en in Hoogkarspel.
Voor slechts € 48,00 per kwartaal, bent u lid en wordt u begeleidt door opgeleide trainers.

Cursus Nordic Walking in het Streekbos.
Heel beknopt worden de basistechnieken aangereikt en een paar essentiële lichaamsoefeningen gedaan. Een 1e les is een “doe-uur”, dat wil zeggen dat u flink aan de slag gaat en zo meteen ervaart hoeveel van uw spieren betrokken zijn bij de weliswaar logische maar toch lastige bewegingen van het Nordic Wandelen. Van uw schouder tot uw tenen, alles komt aan bod. Vandaar dat hier ook sprake is van SPORT en niet van een kunstje. Nordic Wandelen is inspanning door ontspanning en andersom. De kosten bedragen € 75,= voor 6 lessen.

Bovenkarspel – cursus Nordic Walking.
Op woensdag 23 september om 09.00 uur. Parkeerplaats van het Streekbos.

Proefles Sportief wandelen.
Op maandag in september om 09.00 uur op de parkeerplaats bij de IJsbaan van Hoogkarspel.

Egboetswater – Proefles Sportief Wandelen.
Op woensdag en vrijdag in september om 09.00 uur op de parkeerplaats aan het einde van de Liederik in Hauwert.

Bovenkarspel – Proefles Sportief wandelen.
Op maandag, woensdag en vrijdag in september om 10.30 uur op de parkeerplaats in het Streekbos.

Beweeg…Mee…!!!
Beweeg… Mee…!!! Een wandeltraining voor mensen met een beperking. Beweeg… Mee…!!! Neem zelf initiatief en meld je aan om te starten met dit unieke beweegtraject voor mensen die om wat voor redenen dan ook niet mee kunnen doen en vaak aan de kant staan bij reguliere trainingen. Het wandeltempo ligt lager, maar dat mag de pret niet drukken. Bewegen moet…… voor iedereen. Bij de sportschool gebeurt dat buiten, zoveel mogelijk in de natuur.

Bovenkarspel. Beweeg Mee op maandagmiddag om 13.30 uur en op woensdag en de vrijdag om 11.30 uur.

Aanmelden
Voor aanmelding, belt u 0229-239447 of per e-mail: info@sportwandelschool.nl. Meer informatie op website: www.sportwandelschool.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen