maandag 24 juni 2024
spot_img

DA heeft iets nieuws! De Cholesterol Check

DA heeft aandacht voor je gezondheid. Daarom kun je op woensdag 20, 27 maart, woensdag 3, 10 en 17 april bij DA Drogisterij Vroegop op de Middenweg in Andijk bij jou in de buurt checken hoe het met je cholesterol zit.

Kom voor de cholesterol check naar DA
Iedereen heeft cholesterol nodig. Maar een hoog cholesterol is een risico voor hart- en vaatziekten. Jouw DA-drogist geeft je daarom de mogelijkheid je cholesterol te checken. Je ontdekt binnen enkele minuten of je cholesterolniveau in orde is. Een zorg minder als het goed is. En heeft je cholesterol aandacht nodig, dan is het belangrijk om dat te weten! Op basis van de meting krijg je een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgacties.

Waarom een cholesterol check bij je DA-drogist?
Als we mensen met een verhoogd cholesterol tijdig opsporen, kunnen we onnodige gezondheidsrisico’s voorkomen. Afhankelijk van de uitslag, krijgt u na de meting een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgstappen. Met aanpassingen in je voeding, meer bewegen en stoppen met roken kun je namelijk stappen maken je risico op hart- en vaatziekten verlagen. Je DA-drogist ondersteunt je daar graag bij.

Wil jij ook je cholesterol laten meten? Kom dan langs voor een afspraak op één van de aangegeven data.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen