maandag 24 juni 2024
spot_img

Dag 2022, wij hebben zin in 2023!

Het nieuwe jaar brengt weer nieuwe kansen! Wij hebben er in elk geval zin in. Daarom wensen wij u alvast prettige feestdagen namens het team en de bezorgers van de Andijker. Veel leesplezier in deze speciale kersteditie van de Andijker.
De wereld is nog niet helemaal van het coronavirus af en wie weet wat de toekomst nog brengt? Er waren obstakels genoeg afgelopen jaar, maar wij staan nog met rechte rug. Wij zijn in elk geval erg blij dat we elke week, het hele jaar rond, de Andijker bij u hebben kunnen bezorgen.

Nieuws in 2023
Ook in 2023 vallen we weer wekelijks op de mat met de leukste nieuwtjes, uitjes en achtergrond verhalen over de bedrijven, verenigingen en inwoners van ons dorp. We hopen u te kunnen (blijven) begroeten als adverteerder en organisator van al die leuke activiteiten en evenementen die we in de regio kennen. Ook scholen, clubs en verenigingen nodigen we uit de Andijker regelmatig een nieuwtje te sturen. Zorg dat wij op de hoogte zijn!

Duur jaar
U heeft het ook in de portemonnee gemerkt? Alles wordt duurder. Helaas ontkomen ook wij niet aan een prijsverhoging voor advertenties en familieberichten. Door het stijgen van de papierprijzen, personeel- en drukkosten en bijvoorbeeld het vervoer van de krant moeten de tarieven iets verhoogd worden. Deze prijzen gaan in per 1-1-2023. Op de website leest u de nieuwe tarieven.

Fijne feestdagen
De Andijker is blij met de bezorgers. Zij lopen eke week hun vaste wijk om de Andijker in de bus te gooien. Wind of regen, niks houdt onze kanjers tegen. Dit jaar kunnen bezorgers van de Andijker weer met kaartjes langs de deur komen om u, de bewoners van Andijk, prettige feestdagen te wensen.

We wensen u fijne feestdagen en een nieuw jaar volop kansen en mogelijkheden.

Peter en Tina Ligthart, namens het hele team en de bezorgers de Andijker

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen