dinsdag 21 mei 2024
spot_img

De 11e Lions West-Friesland Rally komt er aan

In het weekend van 20 en 21 april 2024 organiseert Lionsclub Opmeer-Medemblik voor de 11e keer de West-Friesland Rally. Na 10 succesvolle rally’s belooft het ook dit jaar weer een mooie tweedaagse te worden. De autorally start in Wognum (West-Friesland) en brengt de rijders naar het rivieren gebied tussen Gorichem en Arnhem. Genieten van de tocht staat voorop! Dat blijkt ook uit de enthousiaste reacties van de rijders van vorig jaar. Het goede doel van dit jaar is : ‘Het echte verhaal achter de eenzame mensen’. Met de opbrengst gaan de Lions in het komend jaar bijeenkomsten en diners organiseren om mensen die zich eenzaam voelen te ondersteunen en elkaar te laten ontmoeten.

Op de 1e dag finisht de tocht bij een mooi hotel voor een gezellige maaltijd, delen van de ervaringen en de veiling voor het goede doel. Op de 2e dag gaan de deelnemers na een goed ontbijt weer op weg en verkennen we de zuidkant van de Veluwe. We ontdekken mooie vergezichten en prachtige weggetjes. In de 2e helft van de middag finisht de rally in Wognum en vindt de prijsuitreiking plaats.

Voor een bedrag van € 390,00 verzekert elke equipe van 2 personen van een mooie, uitdagende tocht inclusief routeboek, schild, overnachting in hotel, ontbijt, diner en lunches. Inschrijving loopt via de website www.lionsopmeermedemblik.nl . Schrijf u zo snel mogelijk in, want er kunnen maximaal 50 equipes deelnemen. Voor eventuele vragen kunnen geïnteresseerden een email sturen naar hiswilms77@gmail.com

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen