dinsdag 28 mei 2024
spot_img

De 45E editie van de 40MM staat weer voor de deur: zaterdag 12 mei

De inschrijving voor de 40MM sponsorwandeltocht is weer van start gegaan! Wederom hebben we een aantal prachtige routes uitgezet door het West-Friese landschap en over de IJsselmeerdijk. U kunt inschrijven via www.40mm.nl of een inschrijfformulier voor € 2,50 afhalen bij de Regiobank, Kleingouw 28.

Korte en lange routes.
De 40MM sponsorwandeltocht vindt plaats op 12 mei in Venhuizen en heeft 5 afstanden met verschillende start tijden: een korte kinderroute van 4km en de afstanden 8km, 9km, 24km en de 40km. Met deze variatie aan afstanden en starttijden is het voor iedereen mogelijk te genieten van de gezelligste wandeling in West-Friesland! We hopen u te zien op zaterdag 12 mei in Venhuizen!

Sponsors zoeken!
Het doel van de 40MM is al 45 jaar lang om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor vele projecten in de minder ontwikkelde landen. Zorg dus voor veel sponsors als je gaat lopen en help mee! Het sponsorgeld wordt volledig besteed aan zo’n 140 projecten welke elk jaar via de verschillende werkgroepen uit West-Friesland een aanvraag doen waarin wordt aangegeven waaraan het geld wordt besteed, u kunt meer informatie over de projecten vinden op www.40MM.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen