dinsdag 25 juni 2024
spot_img

DE 46E EDITIE VAN DE 40MM staat weer voor de deur: zaterdag 1 JUNI

De inschrijving voor de 40MM sponsorwandeltocht is weer van start gegaan! Wederom hebben we een aantal prachtige routes uitgezet door het West-Friese landschap en over de IJsselmeerdijk. U kunt inschrijven via www.40mm.nl of bij een van de vele locaties in West-Friesland waar inschrijfformulieren verkrijgbaar zijn voor maar € 3,00 – zie www.40mm.nl voor de verkoop adressen. Het doel van de 40MM is om zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te brengen, met dit sponsorgeld helpen we vele projecten in minder ontwikkelde landen over de hele wereld. Dit kunt u doen door gezellig mee te wandelen maar ook door wandelaars te sponsoren!

Korte en lange routes.
De 40MM sponsorwandeltocht vindt plaats op 1 Juni in Venhuizen en omgeving. Er zijn 5 afstanden: de korte 4km kinderroute en de afstanden 13km, 17km, 27km en de 40km. Met een variatie aan afstanden en starttijden is het voor iedereen mogelijk te genieten van de gezelligste wandeling in West-Friesland! We zien u graag op zaterdag 1 Juni in Venhuizen! Voor alle info: www.40mm.nl

Verkoopadressen
Het is mogelijk om in te schrijven via de 40MM website, zie www.40MM.nl Ook kunt u een startformulier kopen bij de reguliere verkoopadressen door heel West-Friesland, de adressen kunt u op de website terugvinden. De verkoopadressen zijn herkenbaar aan de poster op het raam met de tekst: -Hier inschrijfformulier 40MM-

Duurzaam in ontwikkeling
Het thema dit jaar is: “Duurzaam in ontwikkeling”. Met het bijeen gelopen sponsorgeld steunen we structurele ontwikkelingsprojecten in de minder ontwikkelde landen. Zorg dus voor veel sponsors als je gaat lopen en help mee! Het sponsorgeld wordt besteed aan zo’n 115 projecten welke worden ondersteund door verschillende werkgroepen uit heel West-Friesland, u kunt meer informatie over de projecten vinden op www.40MM.nl

Onderweg weer veel gezelligheid!
De wandelaar staat tijdens de 40MM wandeling , naast gezelligheid en een mooi landschap, weer veel moois te wachten. Op diverse plekken is een koffie/thee voorziening samen met gezellige muziek. Lekkere en gezonde versnaperingen worden aangeboden door de verschillende werkgroepen, regionale ondernemers en fruittelers.

Tegen een geringe (vrijwillige) bijdrage zijn er weer pannenkoeken verkrijgbaar in de route, veel wandelaars kijken hier onderweg al naar uit! De pannenkoeken zijn er zowel voor de wandelaars van de 40 kilometer route als voor de wandelaars van diverse korte routes!

Samen een stapje meer…
Met elkaar maken we er ook in 2019 weer een succes van! Het is jaarlijks prachtig om te zien hoe iedereen een stapje meer doet. Een stapje hier maakt een stapje voorwaarts daar, op de vele plekken in de minder ontwikkelde landen, mogelijk. Dit gebeurt door het collectief van wandelaars, sponsoren, vrijwilligers, de supporters en de mensen die de vlag uithangen om een gezellige sfeer te creëren.

Wij rekenen weer op ieders steun en maken er samen tijdens deze 46e editie weer een mooie dag van, we zien u allen graag op zaterdag 1 Juni te Venhuizen!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen