donderdag 13 juni 2024
spot_img

De 49e editie van de 40mm staat weer voor de deur:  zaterdag 28 mei 2022

De inschrijving voor de 40MM sponsorwandeltocht gaat 1 april weer van start en dat is geen grapje. Wederom hebben we een aantal prachtige routes uitgezet door het West-Friese landschap en over de IJsselmeerdijk. U kunt zich dit jaar alleen digitaal inschrijven via onze vernieuwde website www.40mm.nl. Het doel van de 40MM is om zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te brengen, met dit sponsorgeld helpen we vele projecten in minder ontwikkelde landen over de hele wereld. Dit kunt u doen door gezellig mee te wandelen maar ook door wandelaars te sponsoren!

De 40MM sponsorwandeltocht vindt plaats op 28 mei 2022 in Venhuizen en omgeving
Door de variatie van de manier van wandelen is het voor iedereen mogelijk te genieten van de gezelligste wandeling in West-Friesland! We zien graag weer zoveel mogelijk wandelaars aan de start verschijnen! We kijken er enorm naar uit om na twee jaar geen echte wandeling te hebben gehad, er met zijn allen qua sfeer en gezelligheid weer een fantastische dag van te maken.

Lukt het je niet om op de wandeldag aanwezig te zijn, maar wil je wel graag wandelen?
Dan kan dat! Je kunt namelijk ook voor de mei wandelmaand kiezen. Je registreert dit keer in een zelf gekozen wandelapp je kilometers en loopt waar, wanneer en met wie je wilt. Het opgehaalde bedrag aan sponsorgeld maak je dan naar ons over.

Twijfel je over de wandeldag of de hele maand?
Je kan ook voor beide opties kiezen! Je loopt dan een zelf te bepalen afstand in de mei wandelmaand. Op de wandeldag ontvang je dan je stempelkaart en vul je de gelopen kilometers in en ga je weer vrolijk verder met wandelen!

Verandering door wandeling 
Met elkaar maken we er ook in 2022 weer een succes van! Het is jaarlijks prachtig om te zien hoe iedereen een stapje meer doet. Door gezellig mee te wandelen draag je bij aan een positieve verandering bij de verschillende projecten in de minder ontwikkelde landen, voor alle projecten die we ondersteunen kun je kijken op onze website: www.40mm.nl.. Wij rekenen weer op ieders steun en maken er samen tijdens deze 49e editie weer een mooie dag van.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen