woensdag 24 april 2024
spot_img

De 50ste editie van de 40MM

– de gezelligste sponsorwandeling in West-Friesland! –

De 40MM (40.000 meter mars) is de sponsorwandeltocht in West-Friesland welke sponsorgeld bijeen brengt om verschillende projecten te ondersteunen in de minder ontwikkelde landen. Geheel georganiseerd door vrijwilligers wordt al het sponsorgeld besteed aan de projecten.

Wandel je mee op zaterdag 20 mei 2023?
In coronatijd kon je lokaal wandelen in de buurt waar je woont of op een plek die je mooi vond. Dit jaar is dat niet zo. We gaan voor de ouderwetste versie: alleen wandelen op de dag zelf. De digitale inschrijving is via onze website www.40mm.nl! Het is niet mogelijk om een papieren inschrijfformulier op te halen.

De 40MM is ook voor de kleinere wandelaars!
Om 10.00 uur hebben we een leuke route van 4 km voor kinderen van 0-12 jaar. Laat ze dus al hun broertjes, zusjes, schoolvriendjes, sportvriendjes, buurtkindjes, neefjes, nichtjes of wie dan ook op trommelen om gezellig met een groepje te wandelen. Na afloop krijgen zij een traktatie en staat er een springkussen klaar om nog lekker wat energie kwijt te raken.

Krijg jij de titel van 100.000e wandelaar op je naam?
Door de jaren heen hebben we natuurlijk al veel wandelaars mogen verwelkomen. Dit jaar gaan we een hele bijzondere wandelaar verwelkomen, namelijk de 100.000e wandelaar! Al schrijf je je dit jaar in als 538e wandelaar, dan is deze mooie titel voor jou!

Hoeveel sponsorgeld ga je ophalen?
Je kan je voor een vast bedrag per kilometer laten sponsoren, maar je kan ook vragen of je voor een vast bedrag gesponsord kan worden, ongeacht hoeveel kilometer je loopt. De keuze is aan jezelf. Denk bij het zoeken van sponsors aan bijvoorbeeld je familie, vrienden, collega’s of buren. Het sponsorgeld maak je achteraf aan ons over.

Woon je langs de route?
Dan zouden we het leuk vinden als er slingers worden opgehangen of dat er voor andere gezelligheid wordt gezorgd. Met z’n allen maken we er een feestje van!
We zien je graag aan de start op zaterdag 20 mei 2023!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen