maandag 24 juni 2024
spot_img

De Avond van Andijk – een feest van herkenning op vrijdag 6 juli

De ultieme feestavond voor Andijk en omstreken wordt op vrijdag 6 juli 2018 voor de dertiende keer gevierd. De Avond van Andijk is dit jaar een feest van herkenning voor bezoekers aan het festivalterrein aan de Kleingouw in Andijk.

In en om de Rheino’s Fresh Partyground, zal vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur weer allerlei activiteiten en vermaak zijn voor de kinderen. Op het terrein is Huub TV is er natuurlijk ook weer bij. Met een knipoog naar het klassieke circus zal je in zijn voorstelling kennis maken met meerdere “foute” artiesten die stiekem toch wel erg goed zijn in wat ze doen.

Op de piramide zal de band Guilty Pleasure de bezoekers van de Avond van Andijk van harte welkom heten. Deze vierkoppige rock/pop coverband uit de omgeving van Bovenkarspel, Enkhuizen en Andijk put uit een veelzijdig en origineel repertoire.

In de Rheino’s Fresh Partyground openen de 18-jarige tweelingzussen Mylène en Rosanne. Mylène & Rosanne staan sinds hun overwinning in 2013 bij het Junior Songfestival met hun liedje Double Me onafgebroken in de KidsTop 20. Daarna is het de beurt aan het meest succesvolle muzikale duo aller tijden. Joost Botman en Niels van der Gulik zullen de muziek van Simon & Garfunkel vertolken. Met nummers als Mrs. Robinson, The Boxer en Bridge Over Troubled Water wordt het een feest van meezingen.
 
Natuurlijk zijn de Locals weer van de partij. Dit jaar brengen ze het beste uit de sixties. Flower Power kleren aan en zingen maar. Het publiek moet zijn stembanden ook gebruiken bij Lesley Williams. De zanger heeft een stem en de gelijkenissen die bijna niet te onderscheiden zijn van de echte André Hazes. Bloed, zweet en tranen, Een beetje verliefd en Zij gelooft in mij zullen dus door de tent schallen.
 
De Memphis Maniacs bewijzen al jaren dat met schijnbaar onmogelijk combinaties van hits een onwaarschijnlijk goed feest gebouwd kan worden. En met de productiviteit van de “Meesters van de Mashup” is ook niks mis, want nog steeds imponeren ze elk jaar weer met een innoverende en verrassende show bomvol verse creaties. De Maniacs zullen dan ook met vuurwerk de avond in de grote tent afsluiten. In de Rheino’s Fresh Partyground zullen Polder Party Soundsystem en Doubsession vanaf 21 uur tot het einde de voetjes van de vloer laten gaan.

Dijkpop vindt dit jaar op 7 juli plaats en de Avond van Andijk op 6 juli.

Voor tickets en meer informatie kun je terecht op www.dijkpop.nl en www.deavondvanandijk.nl of volg de laatste ontwikkelingen via Facebook en Instagram.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen