dinsdag 28 mei 2024
spot_img

De Avond van Andijk feest van herkenning

De ultieme feestavond voor Andijk en omstreken wordt op vrijdag 5 juli 2019 voor de 14e keer gevierd. De Avond van Andijk is ook dit jaar een feest van herkenning voor bezoekers aan het festivalterrein aan de Kleingouw in Andijk.

In en om de Rheino’s Fresh Partyground, zullen vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur weer allerlei activiteiten en vermaak zijn voor de kinderen. Na deze activiteiten gaan de beste Fortnite spelers de strijd aan in de Rheino’s Partyground op groot scherm! De winnaar gaat naar huis met een mooie prijs.

Op de piramide zal de band Milestone de bezoekers van de Avond van Andijk van harte welkom heten. Deze vijfkoppige rock/pop coverband brengt de beste classic rock nummers en gouden ballads.

In de Rheino’s Fresh Partyground opent Claude uit Enkhuizen. Hij wist, tijdens The Blind Auditions van The Voice Kids, vier stoelen voor zich om te laten draaien met zijn versie van het nummer Papaoutai.

Daarna zal niemand minder dan Maan de bühne van de Rheino’s Partyground betreden. Maan zette haar eerste stappen in de muziekwereld in het Tv-programma The voice of Holland, dat ze glansrijk won in 2016. Wat volgden is inmiddels bekend en ze is niet meer weg te denken uit de hitlijsten.

Onze eigen volkszanger Roy Verlaat opent de mainstage en komt een feestje bouwen met de beste meezingers van eigen bodem.

Marsha & Friends brengt als eerste op de Avond van Andijk een ode aan Fleetwood Mac. Beleef een van de meest invloedrijke rockgroepen aller tijden tijdens de Avond van Andijk.

Dan is het de beurt aan Van Dik Hout. Ze vieren hun 25-jarig bestaan op de Avond van Andijk! In 1995 en 1996 stonden Martin Buitenhuis en zijn mannen al op Dijkpop en komen nu terug naar Andijk met de klassiekers ‘Stil In Mij’ en ‘Alles Of Niets’. Dat wordt meezingen dus!

Van Dik Hout. Foto aangeleverd

Natuurlijk zijn de Locals weer van de partij en sluiten de mainstage in stijl af. Dit jaar brengen ze het beste uit de 70-ties. Creedence Clearwater Revival, Led Zeppelin, Bob Marley, Tina Turner, Stevie Wonder, ABBA, Rolling Stones, Eagles, Queen, en nog veel meer komen.

Voorgaande jaren werd Rheino’s Partyground altijd afgesloten met lokale DJ helden. Dit jaar kun je voor de beste DJ’s uit de regio terecht bij de Jupiler stage. Groove Policy, Job Prins en R&T gaan 5 juli hier een feestje bouwen.

Dijkpop vindt dit jaar op 6 juli plaats en de Avond van Andijk op 5 juli. Dijkpop is inmiddels strak uitverkocht. Voor tickets voor De Avond van Andijk kun je nog terecht op www.deavondvanandijk.nl of bij Primera Andijk en Rheino’s.

Kinderactiviteiten De Avond van Andijk 2019
Dit jaar zijn er nog meer leuke activiteiten aanwezig bij de Avond van Andijk dan vorige jaren. Dat betekend nog meer plezier en vermaak. Zo is er een interactieve circus speeltuin, een Caravan escape room, Stormbanen, springkussens en je maakt kans op een Meet en Greet met niemand minder dan Maan!

Dit jaar is Speelvlooien aanwezig bij de Avond van Andijk hier kan jij ontdekken of jij een waar circus artiest bent! Kan je goed steltlopen of ben jij toch echt de Clown van de groep? Wat is er nou leuker dan een circusspeeltuin waar je dit allemaal kan ontdekken?
We hebben een Escape Caravan, maar durf jij naar binnen? Het verhaal luid als volgt:
‘Je herkent het wel. Je bent op een camping en je ligt lekker te chillen in je tent of caravan. Ineens komt het in je op, je moet naar de wc! Helaas zit er geen wc in je mini caravan maar gelukkig staat er wel een op de camping. Dan kom je er plots achter dat de deur van je caravan op slot zit, wat nu… en je moet zo nodig! Op dit moment is er maar 1 ding wat je kunt doen, 1 ding dat je nog kan redden van een catastrofe. Ga op zoek naar de wc-rol met de bijbehorende sleutel om zo snel mogelijk de caravan te verlaten om te gaan… ach je begrijpt het wel.’

Ook zijn er dit jaar weer vele springkussens en stormbanen. Voor de echte waaghalzen is er dit jaar een Base Jump waar je 4 meter naar beneden springt! En alsof dat nog niet spannend genoeg is er ook weer een mega stormbaan. Dit jaar is de stormbaan maar liefst 23 meter lang en kan je dus volop klimmen, kruipen, springen en glijden over alle obstakels.

Er is dit keer ook een mega Twisterspel dus zorg dat je getraind bent en dat je behendiger en leniger ben dan de rest! Dan wordt jij misschien wel DE twisterwinnaar van de Avond van Andijk 2019!

Voor de allerkleinsten is er een piratenspringkussen waar ze rustig van de glijbaan kunnen glijden of met de mini obstakels kunnen spelen. Vermaak als echte piraat tussen de schatten en de papagaaien die het springkussen rijk is.

Natuurlijk kan je je dit jaar ook weer laten schminken. Wordt je de mooiste prinses van de avond of verander je in een piraat? Ga je met al je vrienden of wordt je de beschermer van je beste vriendin. Het kan allemaal bij de Avond van Andijk!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen