dinsdag 21 mei 2024
spot_img

De Avond van Andijk feest van herkenning

De ultieme feestavond voor Andijk en omstreken wordt op vrijdag 6 juli 2018 voor de dertiende keer gevierd. De Avond van Andijk is dit jaar een feest van herkenning voor bezoekers aan het festivalterrein aan de Kleingouw in Andijk.

In en om de Rheino’s Fresh Partyground, zal vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur weer allerlei activiteiten en vermaak zijn voor de kinderen. Op het terrein is Huub TV is er natuurlijk ook weer bij. Met een knipoog naar het klassieke circus zal je in zijn voorstelling kennis maken met meerdere “foute” artiesten die stiekem toch wel erg goed zijn in wat ze doen.

Op de piramide zal de band Guilty Pleasure de bezoekers van de Avond van Andijk van harte welkom heten. Deze vierkoppige rock/pop coverband uit de omgeving van Bovenkarspel, Enkhuizen en Andijk put uit een veelzijdig en origineel repertoire.

Mylène & Rosanne

In de Rheino’s Fresh Partyground openen de 18-jarige tweelingzussen Mylène en Rosanne. Mylène & Rosanne staan sinds hun overwinning in 2013 bij het Junior Songfestival met hun liedje Double Me onafgebroken in de KidsTop 20. Daarna is het de beurt aan het meest succesvolle muzikale duo aller tijden. Joost Botman en Niels van der Gulik zullen de muziek van Simon & Garfunkel vertolken. Met nummers als Mrs. Robinson, The Boxer en Bridge Over Troubled Water wordt het een feest van meezingen.

Natuurlijk zijn de Locals weer van de partij. Dit jaar brengen ze het beste uit de sixties. Flower Power kleren aan en zingen maar. Het publiek moet zijn stembanden ook gebruiken bij Lesley Williams. De zanger heeft een stem en de gelijkenissen die bijna niet te onderscheiden zijn van de echte André Hazes. Bloed, zweet en tranen, Een beetje verliefd en Zij gelooft in mij zullen dus door de tent schallen.

Memphis Maniacs

De Memphis Maniacs bewijzen al jaren dat met schijnbaar onmogelijk combinaties van hits een onwaarschijnlijk goed feest gebouwd kan worden. En met de productiviteit van de “Meesters van de Mashup” is ook niks mis, want nog steeds imponeren ze elk jaar weer met een innoverende en verrassende show bomvol verse creaties. De Maniacs zullen dan ook met vuurwerk de avond in de grote tent afsluiten. In de Rheino’s Fresh Partyground zullen Polder Party Soundsystem en Doubsession vanaf 21 uur tot het einde de voetjes van de vloer laten gaan.

Dijkpop vindt dit jaar op 7 juli plaats en de Avond van Andijk op 6 juli. Voor tickets en meer informatie kun je terecht op www.deavondvanandijk.nl of bij Primera Andijk en Rheino’s.

Kinderactiviteiten op de Avond Van Andijk
We hebben weer leuke activiteiten voor jong en oud tijdens de Avond van Andijk. Wat kan je dit jaar weer verwachten?

Er is een “Vulcano” dit is een springkussen met glijbanen en touwen waarmee je omhoog kan klimmen. Hier kan je je dus helemaal uitleven. Denk aan wedstrijdjes wie het snelst beneden is of juist wie het snelste weer boven is!

Maar we hebben nog meer! We hebben ook dit jaar weer een stormbaan voor jullie klaarstaan! De 23 meter lange superstormbaan vol obstakels van klimmen, kruipen, springen en glijden wordt toch iedereen blij?

Dan hebben we dit jaar ook een “Sweeper” dit is een nieuwe attractie. Hierbij is behendigheid en snelheid genoodzaakt! Zorg dat jij langer als de tegenstanders op je plateau blijft staan, want anders haalt de sweeper je om en ben je af. Hou jij het het langste vol?

We hebben natuurlijk ook aan de kleinste kinderen gedacht. Voor hun is er een mega circus eiland. Dit is een springkussen in het circusthema daar wordt iedereen toch blij van? Kan je de trucjes van Circus Meerfout meteen oefenen! Circus Meerfout komt namelijk ook optreden, de eerste show zal om 19.10 uur beginnen en de tweede om 20.10 uur.

Natuurlijk heb je dit jaar weer de mogelijkheid om je te laten schminken! Waar ga jij dit jaar voor? De gevaarlijke tijger of toch voor een mooie prinses. Of heb je nog iets veel leukers bedacht?

Je kan dit jaar ook weer een lekker snoepje halen of een zakje chips. In de kindertent is er een frisbar aanwezig waar fris en limonade kan worden gehaald!

Heb je al gekeken wie er komen optreden tijdens de Avond van Andijk? Kijk anders snel even naar het programma op de website www.avondvanandijk.nl.

Tot op de Avond van Andijk!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen