maandag 20 mei 2024
spot_img

De beste wensen voor u en uw naasten

Bij de Andijker is het ook tijd om terug te kijken op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, zo in de laatste dagen van 2018. We hebben heel prettig samengewerkt met vele personen. Bedrijven hebben hun vertrouwen in ons laten blijken. Over vele leuke en bijzondere hobby’s en wetenswaardigheden kon u lezen heel 2018. Bedankt aan allen die hun bijdrage hebben geleverd aan de verschijning van de Andijker.

We hebben met elkaar wekelijks een mooie krant mogen maken. We kijken deze tijd echter vooral vooruit. Tijden veranderen en wij veranderen mee. Sommige dingen kunnen namelijk nog beter, nog leuker en daarmee kunnen we het komend jaar ook weer wekelijks de leukste en interessante dingen op uw mat laten vallen.
Daarbij hebben we u wel nodig. Heeft u een leuke evenement gepland? Bent u die vrouw met een bijzondere hobby? De man die rijdt in die excentrieke auto? Dat kind met een bijzonder talent? Bent u dat bedrijf dat wil adverteren en een kijkje achter de schermen wil geven middels een door ons geschreven redactioneel?
Dan kunt u contact opnemen met info@andijker.nl en wie weet zien we u dan in de Andijker van 2019. Wij hebben er in elk geval alweer heel veel zin in.

Namens het team van de Andijker de beste wensen voor het nieuwe jaar.
Samen maken we er iets moois van!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen