Keukens voor mindervaliden
Naast de conventionele keukens is De Dijk Keukens gespecialiseerd in aangepaste keukens voor mindervalide gebruikers. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan keukens met een hoog/laagfunctie. De keukens worden geïnstalleerd door erkende installateurs. De Dijk Keukens werkt samen met specialisten uit de regio. Dat vinden ze erg belangrijk, want door lokale en regionale partners kunnen ze service van een hoog niveau garanderen.

De Dijk Keukens koopt keukens in van Duitse makelij. Zij doen dit via de inkooporganisatie ‘Cars & Kitchens’. Deze organisatie doet de inkoop voor ruim 350 bedrijven die, net als De Dijk BV, de verkoop van auto’s en keukens combineren. Dat heeft ook vele voordelen voor u als klant. Zo is De Dijk Keukens dealer van bekende (kwaliteits)merken zoals Siemens, Atag, Etna en Pelgrim.

Auto, scootmobiel of keuken
De combinatie van auto’s en keukens is in goed overleg gegaan met Renault, waar De Dijk volwaardig dealer van is. Het zijn dus echt drie bedrijven onder één dak, die weliswaar gescheiden zijn, maar door de ruime opzet toch ook in zekere zin in elkaar overlopen. Er is dan ook sprake van “kruisbestuiving”, want de service en vakmanschap van de ene divisie zorgt ervoor dat klanten ook voor de andere onderdelen van De Dijk terugkomen. Bij De Dijk ervaart u de service en aandacht die hoort bij het dorpsgevoel waar West-Friesland zo bekend om staat. Dus voor de aanschaf van een auto, een keuken of een scootmobiel kunt u terecht bij De Dijk op de Dolfijn 23 in Enkhuizen.
Jacco Stuurop