maandag 26 februari 2024
spot_img

De hypotheekadviseur die meedenkt en ontzorgt

Robert Hoff (34) en Johan Bakker (37) zijn oud collega’s die sinds 1 maart 2021 samen ‘Steengoedt Hypotheken’ in Grootebroek zijn gestart. “Wij staan voor onafhankelijk en laagdrempelig advies in begrijpelijke taal.”

“Het kopen van een woning is een bijzondere en belangrijke stap voor veel mensen. Het is mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan financiële rust, door mensen te voorzien van duidelijke informatie en te helpen bij het maken van de juiste keuzes.”

Het team voorstellen
Johan Bakker woont samen met zijn vrouw en kinderen in Andijk. Jarenlang heeft hij gewerkt in de financiële dienstverlening. “In die jaren heb ik veel geleerd, bijvoorbeeld ook dat persoonlijk contact met de klant voor mij heel belangrijk is. Het is niet alleen een kwestie van de juiste getallen en percentages, maar het is de juiste combinatie voor die ene persoon of dat specifieke gezin wat telt.” Robert Hoff woont samen met zijn vrouw in Bovenkarspel. Ook hij heeft de nodige ervaring in de financiële wereld opgedaan voordat hij Steengoedt opstartte met Johan, die hij al kende van zijn werk bij de bank. Hij is destijds gestart in de financiële dienstverlening als servicemedewerker en groeide snel door naar Erkend Hypotheek Adviseur. Inez Bakker-Mellema en Evelien Seijts-Appelman zijn het team per 1 oktober komen versterken en zijn van vele markten thuis. Voor schademeldingen, vragen over verzekeringen, afspraken maken en wat al niet meer zijn zij de klanten van Steengoedt graag van dienst.

Onafhankelijke adviseur
Wie op zoek is naar een goed, duidelijk en onafhankelijk hypotheekadvies is bij het team van Steengoedt aan het juiste adres. Dit geldt zowel voor particulieren als voor ondernemers. “Hier kunnen we met onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening een deskundige advies aan u voorleggen. Wij leggen de keuze
mogelijkheden aan u uit en geven een duidelijk beeld van de situatie voor de korte én de langere termijn. Wij helpen u bij het invullen en aanvragen van de juiste documenten en maken het geheel overzichtelijk. Zo kunnen we jou (of jullie) helpen aan een passende hypotheek.”

Welk advies past bij jou
Iedere situatie is uniek, elk mens heeft andere wensen. De één is op zoek naar een grotere woning wegens gezinsuitbreiding en de ander wil kleiner nu de kinderen zijn uitgevlogen. Waar de één een appartement met dakterras wil, kan de ander op zoek zijn naar een perceel met veel grond. “Die situatie maakt dat ook de financiële keuzes en mogelijkheden voor iedereen anders zijn. Er is dus niet één juiste hypotheek voor iedereen, maar wij vinden wel de juiste hypotheek voor u!”

Een droom komt uit
Het opstarten van Steengoedt Hypotheken is voor Johan en Robert een droom die uitkomt. “Dat wij samen nu anderen kunnen helpen hun (woon)droom ook te verwezenlijken is mooi. Johan geniet vooral van het vergelijken en het puzzelen. Johan: “Een klant echt verrassen met een oplossing, dat is het mooiste van dit vak.” Robert vult aan: “Mijn specialisaties zijn ondernemers en complexe hypotheekaanvragen. En dan zorgen dat het onverwachte toch lukt!”

Kom kennismaken
Belangrijk om te weten is dat u bij Steengoedt hypotheken direct contact heeft met uw persoonlijke adviseur en dat hun advies 100% onafhankelijk is. De adviseurs van Steengoedt Hypotheken ontvangen u graag op Het Voert 9A, Grootebroek. Of zij komen bij u thuis of u kunt een online gesprek inplannen. Bel via telefoonnummer 0228- 755 381 of stuur een e-mail aan info@steengoedt.nl.

Meest gelezen laatste 7 dagen