donderdag 13 juni 2024
spot_img

De JeugdSportPas (JSP) is weer begonnen!

Je kunt je weer inschrijven voor de JSP lessen vanaf de voorjaarsvakantie. De folder wordt nu per periode digitaal via de scholen verspreid. Er komt ook per periode een poster op de school te hangen met informatie. Met de JSP krijgen deelnemers de kans om 3 tot 4 kennismakingslessen in een sport te volgen zonder direct lid te worden. De JSP wordt georganiseerd door Team Sportservice West-Friesland in samenwerking met basisscholen en lokale sportaanbieders.

Aanmelden en deelname
Altijd al willen golfen, tennissen, zeilen of drummen? Dat is nu mogelijk! Op de website staat ook veel ander uitdagend aanbod. Ook kun je deelnemen aan de cursus SportExtra. Hierbij zorgt een ervaren docent dat elk kind plezier en vertrouwen krijgt in bewegen.

Ga naar www.teamsportservice.nl/westfriesland, klik op de evenementen & activiteiten button en vervolgens op “JSP Feb-Nov”. U kunt 1 sport naar keuze kiezen en deze gelijk afrekenen. U kunt natuurlijk ook meerdere sporten proberen. Inschrijven is mogelijk tussen 18 januari en 14 februari. Deze kennismakingslessen worden gegeven tussen voorjaarsvakantie en de meivakantie. Kijk voor alle data en tijden op de website. Staat de sport niet meer op de website? Dan betekent het dat de les vol zit. Houd de website, in dat geval, in de gaten want mogelijk komt er een nieuw aanbod. Er zijn ook JSP lessen die uit meer of minder dan vier lessen bestaan.
Let op: Bij te veel/weinig aanmeldingen kunnen data/tijden gewijzigd of geannuleerd worden. Hiervan wordt u op de hoogte gebracht.

Informatie
Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice West-Friesland, tel. 0229-28 77 00 of mail naar jspwf@teamsportservice.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen