maandag 22 april 2024
spot_img

De juiste manier om de zon optimaal te gebruiken

SolEnergy is in februari 2020 opgericht en richt zich volledig en uitsluitend op zonnepanelen voor de particuliere markt. “Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. We dragen zorg voor advies, levering en installatie van zonnepanelen.”
Wilt u ook weten wat bij u de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Visie SolEnergy
“Wij willen de wereld duurzamer maken: wonen én werken in een milieuvriendelijke omgeving. Met het team van SolEnergy werken wij samen aan een beter milieu door steeds meer mensen te overtuigen van de voordelen van zonnepanelen. Onze monteurs zijn ervaren en goed opgeleid.” SolEnergy vindt het belangrijk om bij u langs te komen voor een persoonlijk gesprek. “Samen kijken we naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw woning.”

Dezelfde zon, ander dak
“Geen klant en geen dak zijn gelijk. Wij leveren feilloos passend en verrassend maatwerk. Een goede voorbereiding is het halve werk,” aldus Dennis Grondman. “Met zorg hebben wij een compleet en duurzaam assortiment samengesteld.’’

Monitoren via app
“Na de montage verzorgen wij de monitoring voor uw systeem. Doormiddel van een app kunt u via uw smartphone, tablet of computer uw systeem uitlezen. Zo kunt u precies zien wat uw zonnepanelen opwekken. Daarnaast melden wij, samen met u, uw systeem aan bij de netbeheerder, zodat zij de terug levering activeren.”

Goede constructie
“Wij garanderen een veilig montagesysteem dat is ontwikkeld onder het motto: keep it simple! Solar Construct Nederland biedt ons innovatieve montagesystemen en is dé oplossing om op een snelle, effectieve en veilige manier zonnepanelensystemen te monteren op schuine en platte daken.”

Van advies tot nazorg
Natuurlijk wilt u het beste zonnepanelensysteem, passend bij uw unieke woonsituatie. “Een eerlijk en duidelijk adviesgesprek is waar we mee beginnen. Op basis van uw wensen en situatie stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Na akkoord bellen we u om een afspraak in te plannen voor de plaatsing van de zonnepanelen. Onze specialisten zorgen ervoor dat de installatie goed verloopt. Onze systemen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Dankzij onze service- en supportmedewerkers zult u ook bij onverhoopte problemen snel weer optimaal profiteren van uw zonnepanelensysteem. Tot slot vullen wij -indien gewenst- ook de opgave zonnepaneelhouders voor de Belastingdienst in, zodat u de BTW terug kunt krijgen.”

Contactgegevens
“Door onze nieuwsgierigheid, inzet, innovatiedrang en vakmanschap werken wij voortdurend aan de verbetering van onze organisatie, dienstverlening en producten.”

SolEnergy vindt u aan de Industrieweg 5, 1619BZ, Andijk. Telefonisch bereikbaar op 0228-59 72 72 of stuur een e-mail naar info@solenergy.nl. Op de website vindt u nog meer informatie: www.solenergy.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen