maandag 15 juli 2024
spot_img

De KermisExpo Lutjebroek: het bezoeken waard

Marcel Deen en Michel de Jong organiseren samen met 30 vrijwilligers het evenement KermisExpo Lutjebroek. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 26 en zondag 27 maart in de Wurf te Lutjebroek.

De vrijwilliger zijn allemaal hobbyisten met een passie voor kermis. Meer dan honderd miniatuur kermisattracties zullen er worden opgesteld. Dit zijn o.a. zelfbouw attracties, de nieuwste lego kermiszaken. Vele nostalgische, maar ook moderne zaken zoals breakdancers, boosters en de zelfs spiders zullen aanwezig zijn.

Oliebollen en popcorn
Er hangt altijd een geweldige sfeer tijdens de expo. Natuurlijk mogen dan de bekende kermisversnaperingen niet ontbreken. “Bij binnenkomst krijgt iedereen popcorn mee om zo het echte kermisgevoel te krijgen. Oliebollenbakker Ben Leek zal aanwezig zijn en de lekkerste oliebollen bakken. Een draaiorgel zorgt voor de juiste sfeer, kermisklanken zullen in Lutjebroek klinken!”

Gratis toegang
De entree is -zoals altijd- geheel gratis. Het bezoek aan de KermisExpo is interessant voor jong tot oud, echt een uitje voor het hele gezin. “Reken er maar op, dat vele jeugdige bezoekers de lego blokken weer zullen aanraken bij thuiskomst”.

Opbouw ook spektakel
Tot de opening zal er nog volop opgebouwd worden, een prachtig moment. Net als in het echt, is ook de opbouw van de modellen een waar spektakel om te zien.

Officiële opening
De opening van de kermisexpo zal op zaterdag 26 maart om 11:00 uur worden verricht door Atze J. Lubach-Koers, voorzitter van de BOVAK Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders en Arjan Blokker, voorzitter Stichting Behoud Nederlandse Kermissen.

Meer info
Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.turbostar.nl. Wij heten u van harte welkom in Lutjebroek op locatie De Wurf, Fresialaan 2, 1614SH Lutjebroek.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen