maandag 20 mei 2024
spot_img

‘De kracht van positieve woorden’

Kinderopvang Berend Botje biedt een gratis workshop aan voor (aanstaande) ouders. Tijdens de workshop ‘De kracht van positieve woorden’ kom je erachter hoeveel invloed woorden kunnen hebben op je kind, de mensen om je heen en jezelf. Woorden hebben enorme kracht om op te bouwen en tegelijkertijd ook om af te breken. Woorden hebben de eigenschap om realiteit te worden.

Het is een avond vol praktische tips, enthousiast en boeiend gebracht. Luce Mols, bemiddelingsmedewerker en trainer bij Kinderopvang Berend Botje, verzorgt deze interactieve avond. Waar kan je op letten in je woordengebruik? Hoe kun je zinnen ombuigen, zodat je praat in termen van gewenst gedrag? Wat is het effect op het gedrag en de ontwikkeling van kinderen? Wat doet het met het zelfvertrouwen? Kom er achter tijdens deze workshop!

Aanmelden workshop
De workshop ‘De kracht van positieve woorden’ is donderdag 16 mei 2019 van 19:00 tot 21:00 uur bij BSO & Peuterspeelgroep De Piramide (Flamingolaan 35, Andijk). Ga naar www.berendbotje.nl/cursusaanbod om je in te schrijven, vol=vol.

Meer informatie
Kinderopvang Berend Botje heeft een mooie ruimte in basisschool De Piramide in Andijk voor peuteropvang en buitenschoolse opvang. De groepsruimte is ruim en licht en heeft verschillende speelhoeken.. Daarnaast is er een mooie speelplaats waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.
Meer weten over peuteropvang, kinderopvang of gastouderopvang? Ga naar berendbotje.nl of bel naar 088-2337000.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen