dinsdag 21 mei 2024
spot_img

De Lange voor mooie deuren, nieuwe kozijnen en ruime kasten

De Lange deuren verhuisde ongeveer anderhalf jaar geleden van Lutjebroek naar de Woon en Autostraat Nijverheidsweg 11 in Grootebroek. Dit is een goede keuze geweest. “In de geheel vernieuwde showroom is veel te beleven op deurengebied.”

“Naast onze ruime collectie van binnen en buiten deuren, die wij kunnen laten zien, is hier ook maatwerk mogelijk. Hierbij kan u denken aan het persoonlijk tintje van uw interieur door middel van draai of schuifdeuren en kasten. Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn op dit gebied vele mogelijkheden. In onze nieuwe showroom staan diverse voorbeeldopstellingen die u helpen bij het maken van de uiteindelijke keuze. Tevens kunnen wij bij u de kozijnen vervangen voor houten of kunststof kozijnen. Denkt u hierbij ook aan tuindeuren of een schuifpui, of vouwdeuren in de buitengevel. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keus,” vertelt Hans.

In onze showroom staan diverse voorbeeldopstellingen

Specialistenwerk
“Het maken en plaatsen van deuren en kozijnen of kasten op maat is specialistisch werk. Dit wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen. Door de druk op de arbeidsmarkt zijn deze mensen steeds moeilijker te vinden. Een goede vakman is welkom om ons team te versterken en volgt zo nodig bij ons een opleiding op maat. Wij zijn trots op ons team. Onze producten komen zo op de juiste wijze bij de mensen thuis en functioneren zoals behoort,” aldus Rob.

Deuren, kozijnen en kasten
“Naast deuren en kozijnen leveren wij ook (luxe) deurbeslag, horren en maatwerk kasten. Voor een inloopkast met schuif- of draaideuren voorzien van moderne interieurs draaien wij onze hand ook niet om. In eigen werkplaats komen eigen ideeën en plaatjes tot iets tastbaars. Deuren en suite met kastombouw zijn natuurlijk hot en geven uw interieur veel extra’s. Daarnaast verkopen we complete garagedeurensets. Dit betreft twee geïsoleerde houten deuren voorzien van degelijk hang en sluitwerk en in uw gewenste RAL kleur gespoten grondlaag. Een volledig pakket dat in plaats van de stalen, oude garage kanteldeur komt. Een prachtig gezicht met als voordeel dat er een loopdeur functie ontstaat. Bezichtig onze mogelijkheden.”

.
Wij leveren ook complete garagedeurensets, nieuwe openslaande tuindeuren
of een volledige schuifpui.

Meer informatie
U vindt De Lange, Deuren Kozijnen Kasten aan de Nijverheidsweg 11, 1613 DZ Groo­tebroek. Telefonisch bereikbaar op (0228) 51 12 69 of per e-mail info@delangedeuren.nl Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bezoek ook onze website www.delangedeuren.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen