maandag 24 juni 2024
spot_img

De Meertoren, nieuwe boek van Oud-Andijker Tiny Mazereeuw

Op vrijdag 1 februari is het nieuwe boek ‘De Meertoren’ van Tiny Mazereeuw verschenen. Deze roman wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Na de mislukte moordaanslag op Katie, vlucht Daniël naar Rusland. Daar vestigt hij zich bij zijn vader. Daniël krijgt een functie als anesthesist in het ziekenhuis in Kazachstan. Daar ontmoet hij zijn vrouwelijke collega Atla. Zij is getrouwd met Pjotr maar heeft een relatie met Wladimir, de directeur van het ziekenhuis. Pjotr heeft de ontrouw van Atla ontdekt en wil zich wreken. Dit eindigt in een dramatische gebeurtenis. Daniel besluit terug te keren naar Nederland om zijn doel, Katie van het leven te beroven, alsnog waar te maken.

Over de auteur
Tiny Mazereeuw is geboren en getogen in West-Friesland. Na haar opleiding als verpleegkundige vertrok zij naar de Veluwe, maar het West-Friese landschap heeft voor haar altijd zijn aantrekkingskracht gehouden. Dankzij deze achtergrond kwam haar eerste roman Het begon bij Jacob tot stand. In haar tweede roman De Meertoren is iets van de streek terug te vinden. De eerste roman is inmiddels in alle openbare bibliotheken te lenen, bovendien is hij bewerkt door Dedicom tot luisterboek.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen