maandag 15 juli 2024
spot_img

De mooiste hortensia’s komen van Cees en Wilma

De bloemisterij aan de P.J. Jongstraat in Lutjebroek staat bekend om zijn prachtige bloemen en boeketten. De rijke bloemenpracht is tot ver buiten het dorp bekend. “Onze bloemisterij ‘De Hortensia’ heet natuurlijk niet voor niets zo. Wij zijn gespecialiseerd in deze schitterende tuinplant, die het overigens ook prachtig doet in een pot op het balkon of terras.”

Cees en Wilma Veenbrink zijn nog steeds open. Weliswaar met de nodige aanpassingen, zoals het RIWM deze voorschrijft. “Het COVID-19 virus treft iedereen. Veel mensen zitten nu meer dan ooit thuis, in hun eigen tuin of op het balkon. Reden te meer om juist nu een gezellige en vrolijke plek te maken volop kleurrijke bloemen. Beter wordt u er niet van, het voorkomt ook niet dat u ziek wordt. Maar uw humeur vrolijkt er vast en zeker van op!”

In tuin, op terras of balkon
De Hortensia is een heel dankbare plant. Met een klein beetje onderhoud trakteert hij elk jaar weer op een enorme bloemenzee. “We hebben deze plant dan ook in vele soorten, maten en kleuren. Trakteer uzelf of een ander!” Cees vertelt: “Boerenhortensia’s, pluimhortensia’s maar ook klimvarianten, we hebben hortensia’s in vele soorten en maten en uiteraard in verschillende kleuren. Voor elke plek in de tuin of in een pot hebben wij een geschikte plant en we adviseren u graag. Dan kunt u extra lang van de bloemenpracht genieten.”

De Hortensia
Naast prachtige planten en bloemen voor in de volle grond, een pot of zelfs voor een hang-hortensia kunt u hier terecht. Ook voor een schitterend boeket voor op de vaas, dagelijks verse voorraad en volop keus. Cees vertelt: “We zijn uitgegroeid van een klein stalletje langs de kant van de weg tot een volwaardige bloemenwinkel. Een stalletje met enkele hortensia’s bij zijn huis was het begin. Inmiddels komen er dagelijks vele karren vol met hortensia’s en andere mooie planten en vooral ook veel snijbloemen de winkel in. Mensen kwamen terug vanwege de kwaliteit, het ruime assortiment en het juiste advies. Die service hebben we nog steeds hoog in het vaandel staan.”

Mooie acties
De bijzondere ‘Strong Annabel’ aanschaffen? Op zoek naar een pluimhortensia of een hortensia op stam? Kom langs voor deze mooie actie: alle hortensia’s -in verschillende kleuren- nu 5 halen 4 betalen! Voor de laatste nieuwtjes kijkt u op de Facebookpagina of rijdt u even langs de winkel. Kunt u meteen even kijken of er nog van die lekkere aardbeien rondo’s zijn voor bij de koffie vanmiddag. “Want na een uurtje lekker tuinieren, moet je ook even de tijd nemen en van de kleurenpracht genieten!”

Kom langs
De bloemisterij vindt u aan de P.J. Jongstraat 70, 1614 LG Lutjebroek. Voor bestellingen en vragen kunt u contact opnemen met 0228 520 217/ 06-23466124 of kijk op www.dehortensia.nl

Rouwwerk

“Het blijft een bijzondere opdracht, als je gevraagd wordt rouwwerk te maken. Iemands partner, familielid of vriend is weggevallen en daar is veel verdriet van. Met een vakkundig en persoonlijk rouwstuk maak je het mensen mogelijk mooi en waardig afscheid te nemen. Ook in deze moeilijke tijden, met alle aangepaste regels zijn bloemen en rouwwerk mogelijk. Wij verzorgen het graag voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Bezorgen is nu gratis i.v.m. de corona-pandemie.”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen