woensdag 24 juli 2024
spot_img

DE NOTARIS IS MINDER STOFFIG DAN JE MISSCHIEN DENKT…

Wanneer mensen aan een notaris denken dan denken ze vaak aan een ouderwets kantoor met stoffige wetboeken in de kast. En aan akten die worden getekend op speciaal aktepapier.

Maar wist je dat ook notarissen met de tijd mee gaan?
Zo hebben wij voor alle cliënten een online dossier, waarin op afstand kan worden ingelogd. Heel handig, want zo kun je altijd en overal in je eigen dossier om stukken te bekijken. En je kunt niets meer kwijtraken, want het digitale dossier blijft altijd toegankelijk.
Vanaf dit jaar is er nog iets nieuws bijgekomen: het digitaal en op afstand tekenen van akten.
Op dit moment is dit alleen nog mogelijk voor de oprichting van een B.V., maar wij verwachten deze mogelijkheid in de toekomst ook aan te kunnen bieden voor andere akten.
Bij het digitaal tekenen van akten neemt de notaris de akte eerst met je door via een beveiligde beeldverbinding. En nadat de akte is besproken en eventuele vragen zijn beantwoord wordt de akte ondertekend met een ‘digitale handtekening’.
Je kunt hiervoor dus gewoon thuisblijven. Er komt helemaal geen aktepapier meer bij kijken. Spreekt dit je aan? Informeer dan naar de (digitale) mogelijkheden. Onze medewerkers helpen je graag.
Of vind je dit juist allemaal ingewikkeld klinken? Dan is het goed om te weten dat we ook nog steeds een ‘echt’ notariskantoor blijven, waar je gewoon ‘live’ op kantoor kunt langs komen ‘om ‘n koppie’.

Hilde Ebskamp – Mantel&Voors Notarissen en Mediators – Andijk 0228-592224 / Benningbroek 0229-591264

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen