woensdag 24 april 2024
spot_img

De paardenopvang Andijk kan uw hulp heel goed gebruiken

“In de afgelopen periode hebben veel bedrijven het financieel lastig gehad door de corona maatregelen. Wij hebben dat ook gemerkt, de donaties liepen terug,” vertelt eigenaresse Anna da Silva.
“De kosten lopen hier altijd door. De paarden moeten verzorgd worden. Voer, groen en vers stro/hooi zijn dagelijks nodig. Ook de dierenarts en hoefsmid moeten betaald. Uw steun is zeer welkom. Ook een klein bedrag helpt. Natuurlijk kunt u mij bellen als u een goede suggestie hebt.”

Kindermiddag
Paardenopvang Andijk kijkt terug op een tweetal zeer geslaagde kindermiddagen. “Dit gaan we zeker nog eens doen!” De Kindermiddag is een ruim uur vol poetsen, tutten, vlechten en liefhebben. De paardjes en de kinderen genieten van de liefdevolle aandacht. Daarna is er tijd om te wandelen met of te zitten op het paard. “Uiteraard is er altijd begeleiding bij, veiligheid is belangrijk. Wij geven geen rijlessen, maar laten kinderen kennismaken met de bijzondere belevenis van paardrijden. Deelname aan zo’n kindermiddag kan al vanaf 5/6 jaar en de kosten zijn 10 euro. Het volledige bedrag komt ten goede van de Stichting, we werken uitsluitend met vrijwilligers.”

Donaties
“Enige tijd geleden kregen we als donatie een vracht stro en een kuubkist vol winterpeen! Het lijkt op zo een moment wel Sinterklaas en Kerstmis tegelijk,” vertelt Anna enthousiast. “ Er worden ook leuke activiteiten georganiseerd zoals de kindermiddag. Alles bedoelt om de paarden zo goed mogelijk te verzorgen. Door een kleine bijdrage voor zo’n activiteit te vragen, hebben we weer een beetje inkomsten. Dit gaan we vaker doen! Op de hoogte blijven? Volg ons op Fb en/of kijk op onze vernieuwde website www.stichtingpaardenhoefjes.nl.”

Voor info: Anna da Silva 06-409 47 101 of info.depaardenhoefjes@gmail.com

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen