dinsdag 21 mei 2024
spot_img

De paden op en de lanen in!

In de vorige Andijker las u dat u een bezem kunt laten bezorgen. Als u dan klaar bent met vegen, uw huis is opgevrolijkt met een mooie plant/prachtige bos bloemen. Of u heeft genoten van een heerlijk stukje kaas of een borreltje, dan is het tijd om op pad te gaan. Voor zowel de bestuursleden en wijklopers om de catalogus bij u te bezorgen, als ook voor u na het kopen van een uitje tijdens Veiling Sarto op 8 maart.

Zo kunt u dit jaar op vele manieren op stap, een rondrit in een cabriomet aansluitend een diner in Cafe Restaurant ‘t Fortuin, aangeboden door garage Allround. Misschien houdt u meer van het water, stap dan in de haven aanboord bij de KNRM. Bent u wat sportiever, kies dan voor een roei clinicbij de roeivereniging van Onderdijk. Ook is het een optie om de lucht in te gaan, want u kunt dit jaar zelfs naar Spanje vliegen met de familie Laan voor een rondleiding op het Spaanse teeltbedrijf.
Kaarten voor de jaarlijkse feesten zoals de Avond van Andijk en Dijkpop worden natuurlijk ook weer aangeboden. In huiselijke kring worden er ook weer leuke uitjes georganiseerd, blader de komende week eens rustig door de catalogus en geniet alvastvan alle koopjes die dit jaar worden aangeboden. Waarvoor onzehartelijke dank! Voor welk koopje u ook kiest, u kunt de paden op en de lanen in!

We hopen u te mogen begroeten tijdens Veiling Sarto op vrijdag 8 maartaanstaande.

Namens het bestuur van Veiling Sarto, Laura Gorter

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen