zondag 23 juni 2024
spot_img

De Put in Nood deel 2

In de Andijker stond het verhaal over ‘de Put in Nood’ en dit heeft flink wat reacties én acties opgeleverd. “Er is veel gebeurd en er zijn nogal wat reacties geweest inderdaad,” zo vertelt Kees Bakker.

“Ik ben gevraagd toelichting op de situatie te geven, er zijn gesprekken geweest met B&W en donderdag 21 juni werd ik gebeld door Antoon Faas die mij kon laten weten dat het bedrag van €5000,00 nog dit jaar beschikbaar wordt gesteld.”

We zijn er nog niet
“Over diverse andere punten moet nog wel overleg komen, nemen we aan. Als stichting willen we al een tijd een geheel nieuw ‘besturend bestuur’, met daaronder een ‘uitvoerende groep vrijwilligers’. Onderdeel zou ook uitbreiding van de activiteiten moeten zijn.”

Hartverwarmende acties
Ook zijn er al een aantal spontane verrassende acties geweest. “Onze vaste vrijwilligster op de zaterdag heeft een inzameling op haar school gehouden wat het fraaie bedrag van € 147,00 opbracht. Ook zijn een aantal kinderen cakes gaan bakken en die te verkopen ten behoeve van de Put. Die opbrengst was € 98,- Het is hartverwarmend om te zien hoe veel mensen om de Put geven.”

Dringend op zoek naar bestuur
“Een mevrouw is een facebook pagina gestart, waar men vragen- en opmerkingen kwijt kan. Verder kan men op de site van de Put ook nog het nodige kwijt.”

De Andijker zelf is meerdere keren benaderd met de vraag of er een rekeningnummer bekend was voor donaties. Het rekening nr. van de Stichting dat is NL60 RABO 0159 5497 02.
Dit verhaal krijgt ongetwijfeld nog een vervolg, we houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen