Oude bekenden, nieuw muzikaal talent in techno helden. Foto aangeleverd.

Het Techno Garden Festival strijkt op zaterdag 24 juni weer neer in Bovenkarspel. Dit kleinschalige festival, georganiseerd door de organisatoren van destijds Obsession Outdoor, biedt een intieme sfeer waarbij het draait om de muziek en niet per se om de namen.
De line-up is weer een mooie mix van oude bekenden, nieuw muzikaal talent en techno helden die al menig groot festival op hun naam hebben staan. De organisatie houdt de namen van de artiesten volledig geheim om de focus op de muziek te houden. De organisatie heeft als doel het publiek op deze manier te verrassen met DJ’s die echt op basis van hun sound en skills zijn geselecteerd.

Heerlijk festival avontuur
Het festival vind plaats zich op een ‘verborgen plek’ welke via een versierd pad bereikbaar is. Een intiem grasveld, tussen de bomen, biedt ruimte aan blije feestgangers die willen genieten van de diepe bassen en het geweldige geluid. Ook dit jaar kan je weer lekker even chillen rondom de techno-area onder het genot van eten en/of drinken van één van onze food & drinks tentjes. Tevens is er de mogelijkheid om een kluisje te huren. Het belooft weer een heerlijk festivalavontuur te worden met een grote overkapping, die zorgt voor een extra dimensie aan het festival.

Laatste tickets
De tickets in fase 1 en 2 zijn al uitverkocht, maar je kunt nog steeds tickets (fase 3) bemachtigen via de website van het Techno Garden Festival. Blijf op de hoogte van alle informatie via de social media-kanalen van het festival op Instagram en Facebook. Mis deze kans niet om te dansen en te genieten op een unieke locatie met geweldige sets van verschillende techno DJ’s, dus scoor snel je tickets! Tickets zijn verkrijgbaar via de facebook evenement pagina of via www.technogardenfestival.nl
Ravers unite! Tot 24 juni bij sportpark De Rozeboom (terrein voetbalvereniging KGB).