donderdag 18 juli 2024
spot_img

De Trimsalon waar uw hond op nummer 1 staat

Jouw viervoeter is in trimsalon ‘Fancy by Fendi’ van harte welkom voor een professionele en liefdevolle trimbehandeling. Daniëlle van Elburg start sinds deze maand haar salon aan de Maria Vasalisboulevard 7 in Grootebroek. “Alles is er helemaal klaar voor en ik heb er ontzettend veel zin in! ”

Voor honden van elk ras is een regelmatig bezoek aan een trimsalon aan te raden. Het ras en de bijbehorende vacht bepalen welke trimbehandeling wordt gegeven.

Specialisatie Pomeranian
Het gezin van Danielle bestaat behalve uit mensen ook uit meerdere huisdieren. “Naast de bordeauxdog en de katten hebben wij ook twee pomeranians. Door hun vacht verzorging ben ik eigenlijk steeds meer geïnteresseerd geraakt in de uitgebreide verzorging van dierenvachten. Daarna ben ik de opleiding voor erkend hondentrimster gaan volgen. De ‘fluffy’ hondjes zijn inmiddels mijn specialiteit, dus breng uw pomeranian of keeshondje gerust langs.”

Een goede beurt
Afhankelijk van het ras zullen wij de vacht van uw hond uitdunnen, knippen, scheren, ontwollen, borstelen, kammen, ontklitten, wassen en föhnen. Het speciaal aangeschafte Ozon&Milky bad brengt vooral voor honden met vacht-en huidproblemen uitkomst. Water verrijkt met Ozon, heeft een positief effect op zowel de huid als de vacht, maar kan tegelijkertijd helpen bij het behandelen van huidaandoeningen en het verlichten van allergische reacties.

Borstelen en ontklitten
Borstelen is goed voor de band tussen de eigenaar en de hond. Het is een bevestiging van de rangorde. Lange vachten en korte vachten vragen elk om hun eigen borstels. Borstelen is ook nuttig omdat het dode en loszittende haren verwijdert, de huid masseert en u zo makkelijk kan controleren op wondjes en parasieten. De binnenzijde van dijbenen en liezen en bijvoorbeeld rond de oren zijn plekken waar sneller klitten ontstaan. De klitten kun je eruit krijgen door middel van borstelen met een klittenkam. Bij totale vervilting is er nog maar één oplossing: scheren.

Tarieven
De prijs is per hond verschillend. Er spelen vele factoren mee zoals het formaat van de hond, de benodigde behandeling (knippen, scheren), in model of kaal? Ook de staat van de vacht telt mee, heeft de hond wel of geen klitten? Wij nemen de tijd voor uw hond en zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan. U brengt uw hond op het afgesproken tijdstip en we kijken samen wat nodig is en spreken de prijs samen af. Dan staat u nooit voor verrassingen!

Afspraak maken
Trimsalon Fancy by Fendi,
Maria Vasalisboulevard 7, 1613 ME Grootebroek.
Parkeerruimte voor de deur, aparte opgang naar de salon.

Voor een afspraak mailt u aan fancybyfendi@gmail.com of bel/app naar 06- 20 12 14 44.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen