woensdag 24 april 2024
spot_img

De VBGS is klaarwakker!

VBGS staat voor Vereniging ter Bevordering van het Genoeglijk Samenzijn. Na een periode waarin de vereniging weinig activiteiten organiseerde is deze nu weer springlevend. “Op de eerste avond van dit seizoen zitten er maar liefst 10 gasten aan tafel en die kunnen genieten van o.a. een heerlijke procureur van de barbecue,” aldus Kitty Drost.

De VBGS heeft als doel om mensen aan tafel te krijgen om gezamenlijk een maaltijd te nuttigen. Iedereen (18+) kan lid worden van de vereniging. Het lidmaatschap van de vereniging is slechts €1,00 en is voor het leven.

Tien euro per maaltijd
De vereniging komt in dit najaar bijeen op donderdagavonden. De inloop met een aperitiefje is vanaf 18.00 uur. Aanvang van de maaltijd is om 18.30 uur. Een maaltijd kost €10 per persoon. Drankjes afrekenen is ‘naar eigen inzicht’. Vooraf aanmelden (min 24 uur van te voren) is wel noodzakelijk, in verband met de boodschappen en de beschikbare plekken. Per avond kunnen er minimaal 4 en maximaal 12 gasten aanschuiven.


Kitty Drost is voorzitter, notulist en penningmeester én de kok van de vereniging!

Gezelligheid zonder gedoe
Kitty vertelt: “Koken is mijn passie en die deel ik graag met anderen. Deze vereniging staat helemaal los van mijn bedrijf. Het heeft een volledig ander doel en is dan ook niet commercieel. Het doel is echt dat mensen samen komen en genieten van een bijzonder smakelijke maaltijd.” Het menu wordt altijd bepaald door kok Kitty. “Ik houd op deze verenigingsavonden geen rekening met dieetwensen of allergieën, kook niet speciaal glutenvrij of vegetarisch, maar ik zorg wel voor voldoende variatie. Omdat ik alles zelf kook weet ik ook precies wat er in zit, dus wil je iets niet eten dan staat er vast wel iets op tafel wat wel naar je zin is.”

Aanmelden of informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kitty via e-mail k.drost@quicknet.nl o.v.v. VBGS. “Of stuur een appje naar 06-43060548, dan kom je op de lijst en krijg je de info en de uitnodiging voor de eerst volgend vereningingsavond.” De vereniging komt samen aan de Dijkweg 265 in Andijk.
Wij wensen u alvast een smakelijke maaltijd toe in goed gezelschap.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen