donderdag 13 juni 2024
spot_img

De Vijverengel, het nieuwe boek van Tiny Mazereeuw is verschenen

Op vrijdag 25 oktober is het nieuwe boek ‘De Vijverengel’ van Tiny Mazereeuwverschenen. Deze roman wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout en bol.com.

Samenvatting
Crissy groeit op in een gezin met vader Paul, moeder Manonen twee broertjes Michiel en Thomas. Als blijkt dat Paul homoseksueel is verlaat hij het gezin. De toch al instabielemoeder Manon probeert het gezin bij elkaar te houden, maardit dreigt te mislukken. Zonder enig overleg worden de tweebroertjes van Crissy naar een internaat gestuurd en blijft zijalleen achter met haar instabiele moeder. Crissy ontdekt datzij in het verleden een zusje heeft gehad maar dit wordtverzwegen. Na deze ontdekking en het plotselinge vertrek vanhaar broertjes groeit bij haar de angst dat haar moeder haarook wil laten verdwijnen.

Over de auteur 
Tiny Mazereeuw is geboren en getogen in West-Friesland. Na haar opleiding als verpleegkundige vertrok zij naar de Veluwe, maar het West-Friese landschap heeft voor haaraltijd zijn aantrekkingskracht gehouden. Dankzij deze achtergrond kwamen haar twee romans Het begon bij Jacoben de Meertoren tot stand. Beide romans zijn inmiddels in alle openbare bibliotheken te lenen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen