woensdag 22 mei 2024
spot_img

De Weid nog mooier!

Hij is klaar! Dankzij goed teamwerk binnen de vrijwilligersgroep werd de overlast op de speelweide tot een minimum beperkt en inmiddels staat de nestschommel. Na de investeringen die De Weid in het verleden deed voor de wat oudere jeugd (glijbaan, wifi, airtrampoline) is De Weid nu nog leuker voor de allerkleinsten! De bijdragen van de Tulpenwandeltocht, buurtvereniging en dorpsveilingen maakten de investering mogelijk. Bedankt!

Geef zwemlessen van uw kind een boost!
Maak gebruik van de unieke mogelijkheid om de lessen van uw kind tijdens de zomer vakantie een extra impuls te geven. Heerlijk in het buitenbad!

Hoe werkt het?
Vanaf 24 juli wordt zes weken lang een turbocursus gegeven voor het A/B diploma. U kiest minimaal drie weken die u passen waarin per week drie maal een half uur les wordt gegeven in kleine groepjes. Check de tijden en prijzen op www.deweid.nl.

Voor wie?
Alle kinderen die al enkele zwemlessen gehad hebben en graag in de zomer maanden door gaan met een intensief programma.

Opgeven?
Geef uw kind op vóór 14 juli via een email aan zwemlessen@deweid.nl . Vermeld hierin naam, geboorte datum, niveau van uw kind (aantal lessen gehad) en de lesweken waar u gebruik van wilt maken. U betaalt daarna aan de kassa via PIN of contant.

Ook vrijwilliger worden? info@deweid.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen