maandag 4 maart 2024
spot_img

De Westfriese Bibliotheken zoeken gastheren en gastvrouwen.

Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? Wij hebben jou nodig! Werk je graag met mensen en media en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Bij ons kun je de rol van gastheer/gastvrouw vervullen. Een prachtige mogelijkheid om samen met collega’s de Bibliotheek te maken tot een gezellige ontmoetingsplaats.

In onze vestiging komen leden én niet-leden om materialen te lenen, kranten en tijdschriften te lezen, te werken, te studeren of interessante activiteiten bij te wonen. Als gastheer/gastvrouw ben jij één van de gezichten van de vestiging en draag je bij aan een uitnodigende sfeer. De Bibliotheek is een plek waar iedereen zich thuis voelt, van jong tot oud. Jij bent samen met een medewerker het aanspreekpunt voor onze klanten.

We gaan ons team van vrijwilligers uitbreiden in onze bibliotheken. Wil jij meebouwen aan onze missie en heb je een hart voor de bibliotheek? Dan is een rol als gastheer/gastvrouw iets voor jou!

Meer informatie en aanmelden:
Abelien Blokland, coördinator vestigingen Medemblik en Wervershoof, ablokland@westfriesebibliotheken.nl of tel 0228 743 944, toestel 254

Sebastian van der Linden, coördinator vestigingen Stede Broec, Enkhuizen en Hoogkarspel, svdlinden@westfriesebibliotheken.nl of 0228 743 944, tst. 208

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen